calendar

Sreda 17. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IZNIJELA ŠOKANTNE DETALJE O MIONI I NENADU! Šok! Bivša rijaliti učesnica razvezala jezik: “Ša će ispasti opet kreten, kao i uvijek” Haos na plaži u Hrvatskoj: Muškarac urlao, prijetio nožem i ukrao motor pa uletio u more DA LI STE ZAISTA JEDNO ZA DRUGO? Provjerite kako se numerološki slažete s partnerom! JEFTINI, BEZ DINARA, GLADNI PREVARANTI Hitno oglašavanje Đedovića nakon što su osvanule skandalozne prepiske Anđele Šparavalo CIJELA SKANDALOZNA PREPISKA ANĐELE ŠPARAVALO ISPLIVALA JAVNO! U navodnom dogovoru sa Bojanom hoće da opljačka roditelje?! (FOTO) Klimatolog Goran Trbić upozorava: BiH prijete toplotni talasi, ekstremne suše i oluje! Aneli je DAVNA PROŠLOST! Nakon FINALNE ŽURKE, Janjuš izbacio fotografiju sa NJOM, a ONA ne skida osmijeh sa lica! (FOTO) Kako spriječiti utapanje? Šta trebate uraditi ako vas uhvati grč dok plivate Koji učesnici RIJALITI “IMANJA” su se PRVI USELILI?! Dejan Dragojević otkriva KAKO NAPREDUJU radovi STANISLAV U KREVETU SA MAJINOM PRIJATELJICOM! Isplivao snimak  NAUČNA STUDIJA Približava li se Zemlji nova katastrofa!? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan traži Memine skrivene kamere! BELAJ U FRIZERAJU(VIDEO) Žena izvukla lane koje je zapelo ispod automobila, a onda je iza sebe ugledala – nju: Na snimci se čuju vrisci HIT! Saša Mirković ipak PADOBRANOM STIŽE na imanje u Lisovićima?! Opisao detalje i sve nasmijao (FOTO) Najzahtjevnije pripadnice zodijaka: Ova tri horoskopska znaka često na kraju ostanu same MIONA GORI OD BIJESA ZBOG MAJE I STANISLAVA: Nema razloga da razgovaramo

MIONA GORI OD BIJESA ZBOG MAJE I STANISLAVA: Nema razloga da razgovaramo

Objavio: RHT
17/07/2024 3:30 PM

MIONA GORI OD BIJESA

Jovanović ne želi da čuje za bivšeg

Foto: Printscreen YT

Miona Jovanović je, čini se, imala najneprijatniji susret sa roditeljima na superfinalu rijalitija. S obzirom na to da su se posvađali pred kamerama, odmah po njenom napuštanju rijalitija.

MIONA GORI OD BIJESA

Situacija se ubrzo pogoršala. Naime, Miona je prvo otišla u stan Nenada Aleksića Ša, iako roditelje nije vidjela čak 10 mjeseci. Ali, dan kasnije je odlučila da ode u porodičnu kuću, kako bi uzela svoj telefon i porazgovarala sa roditeljima.

Miona je otkrila da se posvađala sa porodicom i da ju je majka blokirala, što su mnogi podržali. Smatraju da je učesnica nije bila fer prema roditeljima i da bolje nije zaslužila. Kada je stigla na žurku povodom završetka rijalitija, Miona je ugledala svog bivšeg dečka Stanislava Krofaka sa Majom Marinković, što ju je iznenadilo:

– Neka su, ne želim stvarno više da ih komentarišem, totalno su mi nebitni. Nekako mi je bilo nametnuto od mojih da priđem Stanislavljevim roditeljima i to mi je nekako bilo usiljeno. Nema razloga da razgovaramo, ja sam taj odnos završila – prokomentarisala je Miona.

“Mama me blokirala”

– Pričala sam im konstantno, zaklela sam im se da me Ša nikada nije udario. Da se ništa to nije dešavalo, pošto su oni u sve te stvari ubijeđeni. Vidim da tu nema pomoći, da će oni tjerati svoje, misliti kako već misle, tako da mogu samo da pustim i da sami vremenom skapiraju kako se ja osjećam. Kako se ponašam, šta se dešava u mom životu, ako gledaju uopšte, jer mama me je blokirala. Otpratila, to sam čula. Pojma nemam – rekla je Miona u “Premijeri”.

Pročitajte i: Promjene u seksu nakon tridesete: O njima svi šute.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS