calendar

Sreda 17. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Koji učesnici RIJALITI “IMANJA” su se PRVI USELILI?! Dejan Dragojević otkriva KAKO NAPREDUJU radovi STANISLAV U KREVETU SA MAJINOM PRIJATELJICOM! Isplivao snimak  NAUČNA STUDIJA Približava li se Zemlji nova katastrofa!? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan traži Memine skrivene kamere! BELAJ U FRIZERAJU(VIDEO) Žena izvukla lane koje je zapelo ispod automobila, a onda je iza sebe ugledala – nju: Na snimci se čuju vrisci HIT! Saša Mirković ipak PADOBRANOM STIŽE na imanje u Lisovićima?! Opisao detalje i sve nasmijao (FOTO) Najzahtjevnije pripadnice zodijaka: Ova tri horoskopska znaka često na kraju ostanu same MIONA GORI OD BIJESA ZBOG MAJE I STANISLAVA: Nema razloga da razgovaramo ISPLIVALA PREPISKA GOCE BOŽINOVSKE I NJENE KĆERKE Jelene! Radi se o DUHOVIMA! Vučkovićeva pričala da je ODRASTALA BEZ MAJKE, a sada kaže: Mama je UVIJEK U PRAVU! “Sarajevo Sevdah Soiree” od 17. do 23. avgusta na Žutoj tabiji: Festival otvara koncert Hanke Paldum SAŠA MIRKOVIĆ KRENUO U OBILAZAK IMANJA! Privatnom letelicom prati renoviranje u Lisovićima (FOTO) MAJA GA JE ODMAH ZVALA NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA Povezivali su ih prošle godine! OTKRIO SVE DETALJE DA VAM SE ZAVRTI U GLAVI! Skinula se ALEKS NIKOLIĆ pa udarila “kontru” Filipu Caru! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Nastavlja se svađa između Meme i Elmedina! ŠTA JE SVE PRIPREMLJENO DA MU UNIŠTI ŽIVOT? Haos u najavi (VIDEO) PROCURIO SNIMAK RAZGOVORA Trampa i Kenedija nakon atentata, ovo nikako NIJE SMJELO da dospije u javnost? (VIDEO) PRLJAVŠTINA NA SVE STRANE Užasne scene iz “Bele kuće” nakon završene sezone! ONO ŠTO SU OSTAVILI IZA SEBE JE ZASTRAŠUJUĆE

Ivan Marinković otkrio nove detalje: Jelena je to uradila bez mog znanja!

Objavio: RHT
17/07/2024 10:30 AM

Ivan Marinković otkrio nove detalje

Ističe da je znao da će Jelena postupiti na taj način

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivan Marinković javno je ponižen nekoliko dana pred kraj rijalitija kada je njegova supruga Jelena priznala da ga je prevarila sa Urošem Rajačićem. 

Ivan Marinković otkrio nove detalje

Nakon izlaska iz rijalitija razmijenili su nekoliko poruka koje se tiču papira… Ivan je sada priznao da je Jelenina drugarica iznijela sve njene stvari iz stana u kojem je živjela sa njim. 

– Jedva sam stigao kod frizera da odem… Nismo imali nikakvu komunikaciju nakon toga. Kragnu je stavila, znači kopirala je Žanu. Što je tražila, to je i dobila. Sve joj se dešava što je samoj sebi uradila. Žao mi je bilo koga, pa i nje, ali to je to… Neka vodi računa o svojim postupcima. Šta da joj radim, čuo sam šta je sve govorila u intervjuima. Kako siješ, tako žanješ. Izabela je ušla u stan i odnijela sve, bez mog znanja je to uradila. Jelena je poznata da svoje veze tako završava, ona odmah briše slike, uvijek ovako radi. Ona samo ide iz veze u vezu, katastrofa – rekao je Ivan i dodao:

– Sinoć smo se malo zezali, niko kod mene nije bio poslije žurke… I poslije prvog razvoda braka mi se vrlo brzo desila zaljubljenost i ljubav. Verujem da mi možda priliči neka starija i ozbiljnjija – poručio je Marinković, pa progovorio o haosu s Jelenom koji je izbio baš na 50. rođendan njegove bivše supruge Goce Tržan.

– Simbolika neka… Svi me pitaju da li je sve namještaljka i rijaliti, ljudi ne shvataju da je to život i da se to dešava. Ima tu još nekih datuma, pa ćemo vidjeti šta će biti – rekao je on za “Pink.rs”.

MARIJA KULIĆ OSULA PALJBU PO IVANU

Pročitajte i: MARIJA KULIĆ OSULA PALJBU PO IVANU: ”Neka brine o tom psu, sad se sjetio kad ga je Jelena ostavila”. 


Marija Kulić 
je osula paljbu po Ivanu Marinkoviću! Naime, bivša rijaliti učesnica je iskreno progovorila o bivšem mužu Goce Tržan.

Foto: printscreen/Youtube ZadrugaTV PINK
Foto: printscreen/Youtube ZadrugaTV PINK

Sjetio se Željka kada ga je šutnula Jelena!

On je svih ovih mjeseci radio na tome da ne dobije odgovor. Želimo odmor Miljana i ja od svega. Poslao je poruku samo, nije zvao. Ne znam hoću li dati šansu. Neka brine o tom psu, sad se sjetio kad ga Jelena ostavila – rekla je Marija Kulić.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS