calendar

Sreda 14. Avgust, 2023

PRVO OGLAŠAVANJE MIONE JOVANOVIĆ! Javno objelodanila detalje drame sa roditeljima: Uzela sam svoje stvari, razočarani su i povrijeđeni!

Objavio: RHT
15/07/2024 9:40 PM

Prvo oglašavanje Mione Jovanović

Mionu Jovanović u finalu “Zadruge 7 Elita” dočekali su roditelji, koji su je odmah iskritikovali zbog njenog ponašanja u rijalitiju i veze sa Nenadom Aleksićem Ša.

Prvo oglašavanje Mione Jovanović/Foto: printscreen

Po izlasku iz rijalitija, Miona je prvo prenoćila kod Nenada u stanu. Sada je za medije otkrila da je posjetila svoje roditelje i razgovarala s njima o svemu što se desilo.

-Bila sam kod roditelja uzela sam svoje stvari i popričala sa njima. I dalje je zategnuta situacija. Razočarani su i povrijeđeni, ali i ja sam. Nisam očekivala da će se onako ponašati nakon 10 mjeseci što me nisu vidjeli. Mogli su da sačekaju pa da mi u četiri oka sve kažu a ne onako javno da se ponašaju. Rekli su mi “Šta si to izabrala, eto ti tvoj izbor. Mi te ne prepoznajemo”… u suštini sve što su mi i u studiju rekli – rekla je Miona za medije i dodala:

Sa babom se nisam čula nisam ni išla kod nje jer je ona ljuta. Ona ostaje pri svom. Iskreno, moji roditelji su se već za gluposti ljutili na mene i burno reagovali. Vjerujem da će se smiriti kada budemo Nenad i ja pokazali da nam je normalan odnos. Razumijem ih, ali treba i oni mene da razumiju – rekla je Miona.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS