calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO SE ČEKALO! EKSKLUZIVNO gostovanje BOJANE PAVLOVIĆ na Hype TV-u: Ogolila dušu BEZ CENZURE! Nikad potresnija ispovijest pred našim kamerama o ZLOSTAVLJANJU, rijalitiju i porodičnoj TRAGEDIJI! Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) “BJEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima priznala koliko se bojala bazena i plivanja: Sada uživam! (VIDEO) Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge … JANJUŠ PROGANJA ANELINOG NOVOG DEČKA: Procurila šok-informacija Nađen mrtav u zatvorskoj ćeliji: Objesio se počinilac femicida iz Kragujevca RAT NEVIĐENIH RAZMJERA! Žestoke uvrede na račun Janjuša! Lepi Mića izgorio od bijesa pa ga potkačio: “Majmune nemaš ni posao ni zanimanje, ti si muška k….” RACIJA NA NASTUPU DESINGERICE! Policija prekinula nastup! STIŽU RODE, MALI ŽELJKO DOBIJA BRATA ILI SESTRU!? Miljana ponovo trudna sa Ivanom?! (FOTO) Opsadno stanje u Beču nakon otkazivanja koncerta Tejlor Svift: Fanovi neutješni, policija traga za još tri osobe SVI SU MISLILI DA JE NJIHOVA VEZA LAŽ! ANĐELO PRIZNAO KADA ĆE VJERITI ANITU! Otkrio koji trenutak će biti presudan za taj čin Porodica stradalog iz “podmornice smrti” traži astronomsku odštetu: Sumnjaju da su prikrili važnu stvar

MIONI PRIJETE UBISTVOM: Stanislav je vodi u Zagreb?

Objavio: RHT
15/07/2024 11:59 AM

MIONI PRIJETE UBISTVOM

Jovanović sačekao pakao nakon izlaska iz rijalitija!

Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Miona Jovanović nije ni sanjala šta će sve da je dočeka kad se rijaliti završi. Znala je da njena porodica ne podržava vezu sa Nenadom Aleksićem Ša, ali nije ni slutila da ima toliko fanova koji su bijesni što je ostavila Stanislava Krofaka Panteru zbog repera.

MIONI PRIJETE UBISTVOM

Kako “Star” saznaje, Miona se šokirala kad je uzela telefon i vidjela koliko je dobila užasnih poruka. Čak joj i prijete da mora da ostavi Ša, te da nikada neće biti mirna dok je sa njim. Kako dalje navodi izvor blizak Mioni, na njenu kućnu adresu u Kragujevcu stizala su razna pisma i anonimne prijetnje… Zbog toga joj je bilo baš teško kada je shvatila koliko je istraumirala svoju porodicu.

– Miona nije ni slutila kakva je situacija napolju. Ša joj je rekao da je sve to normalno. Rekao joj je da je sve to normalno, ali ipak nije. Nije u redu kada dobijate prijetnje smrću zbog vašeg ljubavnog izbora. Još kada je saznala da su joj na kućni prag stizale svakakve poruke, bila je šokirana. Uglavnom su pisali da mora da ostavi Ša i da je Stanislav njena sreća. Bilo je i poruka da će proći gore nego Tara Simov, da pored Ša neće imati karijeru i da će propasti. – rekao je izvor blizak Mioni, pa nastavio:

Očajna mama Danijela

– Čini se da uopšte nema podršku kada je njen odnos sa Ša u pitanju. Njena mama Danijela očajna je zbog svega što je Miona sebi dozvolila. Stanislavu je rekla da se boji za svoju kćerku, jer ima mnogo fanatika, koji su spremni na sve. Boji se da Mioni neko ne naudi. Ispričala mu je kakvu se sve poruke stizale i da je to bio jedan od razloga zbog kojeg je ona javno govorila da ne podržava njenu vezu sa Ša. Stanislav joj je rekao da se ne brine i da on, bez obzina na sve što se desilo, nikada ne bi dozvolio da se Mioni bilo šta dogodi. Kao i da će joj pomoći da je spasi, pa čak i da je povede sa sobom u Zagreb ako treba – završila izvor gorepomenutog lista.

Pročitajte i: DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 15. JULI 2024. Ovnovima ide sve od ruke, Lavovi će imati stresan dan, Škorpije imaju neočekivan pritisak.

BONUS VIDEO:

(Star/hypebig.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS