calendar

Subota 17. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Aneli potpuno slomljena: Srceparajućom porukom rasplakala mnoge Zola potkačio takmičara rijalitija: Nasilnik ide na žensko! “UŽAS” BIVŠI UČESNIK RIJALITIJA DUŽAN KAMATARIMA! Ovo je krio od početka! 30. SFF – Oskarovac Kord Džeferson: Volim Sarajevo, imam puno bliskih prijatelja iz BiH “MOJE DIJETE ĆE UMRETI!” Žena gorštaka Daneta sa Golije MOLI ZA POMOĆ I ŽIVOT: “Neće da ga vode na operaciju” Maja poduzela hitne mjere zbog Filipovog odnosa sa Aneli: “Iz kompleksa i sujete ima potrebu da se dokazuje” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima pobjegla iz Gornje Višnjice!? Jana i Elmedin se spremaju da prave bebu! NAMAZALI SE ULJEM I … (VIDEO) Bosna i Hercegovina na udaru nevremena: Pratite kretanje olujnih oblaka 30. SARAJEVO FILM FESTIVAL Evropska premijera filma OBITELJSKA TERAPIJA ŠOKANTAN PREOKRET! Stanija uhvaćena sa Asminom nakon špekulacija o raskidu (FOTO) Danis Tanović: Ako se nešto ne promijeni, to bi moglo biti to što se tiče mene i bosanskog filma ONI SU VRATILI OSMIJEH SAMIRU: “Danas je već malo bolje, juče je bilo dosta konfuzije” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Spremna za švaleraciju?! Fatima bježi u Zenicu da se vidi sa švalerom!(VIDEO) STANIJA OSTAVILA ASMINA?! Isplivao ŠOKANTAN dokaz Christofu Papouseku Počasno Srce Sarajeva 30. SFF-a: “I ja imam srce za Sarajevo” KONAČNO OTKRIVENA ISTINA Evo da li je Anitin i Matorin brak bio lažan!

“OVA PJESMA NOSI SA SOBOM TOLIKO EMOCIJA” Miroslav Ilić se obratio svojoj publici! Numera koju svi znamo nosi velike uspomene

Objavio: RHT
14/07/2024 7:20 PM

“Polomiću čaše od kristala”

Ne postoji osoba koja nije čula za legendarnog pjevača Miroslava Ilića pa samim tim i za pjesmu “Polomiću čaše od kristala”.

“Polomiću čaše od kristala”/Foto:Instagram printscreen/pravimiroslavilic

Na svakoj proslavi se bar jednom se zapjjeva neka od pjesama narodnog pjevača, ali sebi lome čaše ne samo od kristala uz njegove pjesme.

A sada se legenda narodne muzike Miroslav Ilić obratio svojoj vjernoj publici:

“Dragi moji prijatelji i verni pratioci, dok pjevam “Polomiću čaše od kristala”, osećam svaku reč, svaki ton. Ova pjesma nosi sa sobom toliko emocija, uspomena i strasti. Hvala vam što ste uz mene svih ovih godina!”, pisalo je u objavi legendarnog Miroslava Ilića.

Podsjetimo, Miroslav Ilić sprema svojoj publici veliki koncert 10. Decembra kada mu je i rođendan u Sava Centru. Ali i 11. Decembra sa početkom u 20h.

Čitajte i Preminula poznata glumica: Isplanirala svoju sahranu do najsitnijih detalja samo par mjeseci prije smrti

Šenon Doerti umrla je juče, nakon dugogodišnje borbe sa rakom, prenosi People.

Foto: People

– Teška srca potvrđujem da je preminula glumica Šenen Doerti. U subotu, 13. jula, izgubila je bitku sa rakom poslije mnogo godina borbe – potvrdila je njena dugogodišnja saradnica Lesli Sloun i dodala:

– Posvećena kćerka, sestra, tetka i prijateljica bila je okružena svojim najmilijima, kao i njenim psom Bouvijem. Porodica traži njihovu privatnost u ovom trenutku kako bi mogli da tuguju u miru – nastavila je Sloun.

Podsjetimo, Šenon je popularnost stekla u serijama “Beverli Hils” i “Čari”, a rak dojke joj je prvi put dijagnostikovan 2015. godine.

Iako su prvi rezultati bili ohrabrujući, bolest se vratila 2017, a potom se proširila. Pokazala je hrabrost i do kraja se borila uprkos lošim prognozama.

Glumica je ranije isplanirala svoju sahranu, detaljnije o tome čitajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS