calendar

Ponedeljak 5. Avgust, 2023

MIONA ŠOKIRALA PRIZNANJEM PRED KRAJ RIJALITIJA! Raskrinkala sve o Stanislavu, a onda otkrila istinu o roditeljima, Ša ne može da vjeruje

Objavio: RHT
12/07/2024 8:15 PM

Miona šokirala priznanjem pred kraj rijalitija

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Miona šokirala priznanjem pred kraj rijalitija

Rijaliti učesnica Miona Jovanović nizala je skandale proteklih mjeseci, a sada je otkrila zbog čega smatra da upravo ona treba da osvoji prvo mjesto u rijalitiju.

-Mislila sam da ću da ostanem par mjeseci, ali mi se sve mijenja. Došlo je do najgore situacije, prevare, a i najljepšeg čina, zaljubljivanja. Bila sam presrećna dok mi nisu došli roditelji, mislila sam da će sve biti prelijepo. Ne znam odakle mi ideja da će oni mene da podrže. Koliko god da sam vjerovala u svoje odluke, raspadala sam se. Najbolje izgledam, kad se najgore osjećam. Poslije par mjeseci je tek krenuo pakao, on se pojavio i kreće period cirkusa, zabave, ludila i pakla – govorila je Miona.

– Zabava… – dobacio je Ša.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

– Mogu li da imam svoje izlaganje? Mislila sam da ću da skrenem sa psihom. Ja sam se prepolovila od marta, tad sam bila kao prasica. Imala sam stresne situacije, strijepila sam da li će on da napravi glupost, a ja da kažem nešto pogrešno. Htjela sam da izguram svoje, malo da kažem šta mislim, pa sam hvatala krivine. Uradila sam sve ono što sam rekla da nikad ne bih. Kako god zvučalo ja apsolutno nisam folirant, vidjećete u “Narod pita”. Jedva čekam da vam se smijem. Ja sam sigurna u sve ono što sam govorila. Pretrpjela sam uvrede, nema kakve epitete nisam dobijala – nastavila je Jovanovićeva, a takmičari su joj se smijali jer je većina uvjerena da folira ljubav sa reperom.

– Smatram da sam boginja, lutka prirodna, svi koji volite prirodne i umjetnost glasajte. Ja sam specijalac da se izvučem iz nekih situacija – dodala je ona.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS