calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) “BJEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima priznala koliko se bojala bazena i plivanja: Sada uživam! (VIDEO) Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge … JANJUŠ PROGANJA ANELINOG NOVOG DEČKA: Procurila šok-informacija Nađen mrtav u zatvorskoj ćeliji: Objesio se počinilac femicida iz Kragujevca RAT NEVIĐENIH RAZMJERA! Žestoke uvrede na račun Janjuša! Lepi Mića izgorio od bijesa pa ga potkačio: “Majmune nemaš ni posao ni zanimanje, ti si muška k….” RACIJA NA NASTUPU DESINGERICE! Policija prekinula nastup! STIŽU RODE, MALI ŽELJKO DOBIJA BRATA ILI SESTRU!? Miljana ponovo trudna sa Ivanom?! (FOTO) Opsadno stanje u Beču nakon otkazivanja koncerta Tejlor Svift: Fanovi neutješni, policija traga za još tri osobe SVI SU MISLILI DA JE NJIHOVA VEZA LAŽ! ANĐELO PRIZNAO KADA ĆE VJERITI ANITU! Otkrio koji trenutak će biti presudan za taj čin Porodica stradalog iz “podmornice smrti” traži astronomsku odštetu: Sumnjaju da su prikrili važnu stvar KORISTI MALO DIJETE DA MANIPULIŠE NARODOM! Aneli Ahmić totalno raskrinkana, skandal dobija novi epilog: “Ona je monstrum!”

I ONE SU IZBAČENE IZ RIJALITIJA! Svi ostali u šoku!

Objavio: RHT
12/07/2024 9:40 AM

I ONE SU IZBAČENE IZ RIJALITIJA

Njen izlazak niko nije očekivao

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U rijalitiju sinoć je održano vanredno izbacivanje, a takmičenje su pred samo superfinale napustile dvije učesnice. 

I ONE SU IZBAČENE IZ RIJALITIJA

U prvom presjeku voditelj je saopštio da takmičenje napušta Stefani Grujić. Ona se pozdravila sa cimerima i uputila u studiju, gdje je sabrala utiske tokom svog učešća. 

Nedugo zatim, napravljen je drugi presjek, a voditelj je podigao one najugroženije. 

– Napravljen je još jedan presjek. Gledaoci su glasali, cijele nedjelje glasaju za pobjednika. Da čujemo ko je ovog puta ugrožen… Kačavenda je trenutno ugrožena i njeni glasači su, očigledno, zakazali, uspavali se – rekao je voditelj.

– Šta god da je i kako god da je, jedva čekam da izađem. Umorna sam, već mi je muka, samo razmišljam. Samo da nema ovih tema, preko glave mi je. Ono što mi je najviše falilo je ta moja duhovitost, koja je izražena u mom privatnom životu – rekla je Milena.

– Kačavenda je prva koja je ugrožena u ovoj grupi od vas 23. Večeras je noć velikih iznenađenja. Anđelo Ranković, pridruži se Kačavendi – rekao je voditelj.

– Možda su se malo opustili moji glasači, ali sam i dalje siguran u njih i vjerujem da će pojačati do kraja – rekao je Ranković.

– Ja ću podići još nekoga. Ša je najugroženiji, pridruži se ekipi – rekao je voditelj.

“Pozvaću moje roditelje…”

– Očekivano, šta da radim, ja bih volio da glasaju da budem uz Mionu – kazao je Ša.

– Oni nisu sami, neće sami da se tresu, pridružiće im se još jedna učesnica, a to je Anđela – istakao je Milan.

– Pozvaću moje roditelje, ako ispadnem – rekla je Anđela.

– Njih četvoro nisu sami. Čućemo sada čiji su glasači manje glasali, Uroš Rajačić da se pridruži – naglasio je voditelj.

Izbacivanje
 

– Nisam dignut u životu. Isti mi je osjećaj, ja sam spreman već dugo – rekao je Uroš.

– Ja ne bih voljla da Uroš ode sada. Izbacila bih Ivana – smijala se Jelena.

– Oni nisu jedini koji su ugroženi ove noći i smiješi im se studio. To je i Uroš Stanić – rekao je voditelj.

“Oldtajmer je stigao”

– Ja sam iznosio mišljenje – rekao je Stanić.

– Oldtajmer je stigao, a jedno od vas će napustiti samo dva dana pred superfinale. To neće biti Kačavenda. Gledaoci su glasali, trenutno jedna osoba može da sjedne, a to je Anđelo… Anđela, Ša, Uroš Stanić i Uroš Rajačić, jedno od njih četvoro će napustiti rijaliti. Cio region i nacija glasa za vas večeras, a onaj ko je sada imao tu sreću da se bori i dalje za pobjedu je Uroš Rajačić. Vrijeme je da izbacimo onog ko ima najmanje glasova gledalaca… Došao je trenutak da saopštimo i naciji, a i vama, ko će to da ide u oldtajmer. Bojana, možeš slobodno da se zagrliš sa Anđelom i da se pozdraviš sa njom i da joj šapneš gdje da ide. Jer, Anđela izbačena iz rijalitija – rekao je voditelj.

BONUS VIDEO: 

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS