calendar

Ponedeljak 5. Avgust, 2023

JELENA DOBILA KAZNU, IDE U ZATVOR?! Ivan išao tajno u policiju, ovu su šokantni detalji nakon prevare!

Objavio: RHT
11/07/2024 11:45 PM

Jelena dobila kaznu

U toku posljednjeg izdanja emisije “Gledanje snimaka”, učesnici rijalitija su imali prilike da se suoče sa šokantnim detaljima iz privatnog života Jelene i Ivana Marinkovića.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Naime, klip u kome Jelena tvrdi da nije bila intimna sa Ivanom, a zatim priznaje da je rijaliti učesnik plakao i molio za pomirenje nakon svađa, izazvao je brojne reakcije među učesnicima.

U nekim situacijama kada je ona mene ubijala od batina, ja sam uvijek nalazio opravdanje da ja nju provociram. Ona mene tako izudara, onda se pomirimo. Kada mi je prešlo granicu, ja sam se poljubio sa drugom djevojkom na njene oči i mislio sam da će to biti kraj. Ona je mene izudarala, jurila po kući… To se sve desilo u rijalitiju, ali kada smo se preselili u moj stan, stvarno smo imali samo dvije-tri svađe. Kada god vidim da dođe do takve situacije, ja sam uvijek izašao iz stana. Ne znam što priča o ovim glupositma. Bila je neka prijava za nju, ja sam mjesec dana prije ulaska u rijaliti išao do policije da to riješim – rekao je Ivan.

RepublikaIvan Marinković išao u policiju zbog Jelene


Juče je Jelena rekla da nisu imali odnose dvije godine. Mnogo je dublji problem vjerovatno nego što se ovdje priča. Ivan ovdje komentariše sve, a nije vidio šta se njemu dešava ispred očiju. Mislim da se Ivan malo ohladio od Jelene – rekao je Bebica.

Ona i ja smo vodili računa o intimnim odnosima – rekao je Ivan.

Jelena je juče rekla da ona njega ne interesuje – dobacio je Đedović.

– Ja pričam svoju istinu, ona svoju. Logičnije je da ona traži opravdanje, ako je bila nesretna, logično je da dođe to i da mi kaže – zaključio je Marinković.

Čitajte i ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin fizički napao Memu zbog Fatime i Jane! OPŠTI HAOS (VIDEO)

Rijaliti Život sa dvije žene sve je popularniji i gledaniji, a nove avanture Elmedina Karića i njegovih dama Fatime i Jane se očekuju nestrpljivo iz dana u dan.

Sultan iz Gornje Višnjice danas je oštro odgovorio na pitanje našeg voditelja Sulejmana Meme Haljevca o Fatimi i Jani. Tom prilikom došlo je i do fizičkog kontakta!

Uslijedio je opšti haos…

Kasnije je Elmedin nagazio na morskog ježa…

Pogledajte video-snimak na našem Youtube kanalu.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS