calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) “BJEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima priznala koliko se bojala bazena i plivanja: Sada uživam! (VIDEO) Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge … JANJUŠ PROGANJA ANELINOG NOVOG DEČKA: Procurila šok-informacija Nađen mrtav u zatvorskoj ćeliji: Objesio se počinilac femicida iz Kragujevca RAT NEVIĐENIH RAZMJERA! Žestoke uvrede na račun Janjuša! Lepi Mića izgorio od bijesa pa ga potkačio: “Majmune nemaš ni posao ni zanimanje, ti si muška k….” RACIJA NA NASTUPU DESINGERICE! Policija prekinula nastup! STIŽU RODE, MALI ŽELJKO DOBIJA BRATA ILI SESTRU!? Miljana ponovo trudna sa Ivanom?! (FOTO) Opsadno stanje u Beču nakon otkazivanja koncerta Tejlor Svift: Fanovi neutješni, policija traga za još tri osobe SVI SU MISLILI DA JE NJIHOVA VEZA LAŽ! ANĐELO PRIZNAO KADA ĆE VJERITI ANITU! Otkrio koji trenutak će biti presudan za taj čin Porodica stradalog iz “podmornice smrti” traži astronomsku odštetu: Sumnjaju da su prikrili važnu stvar KORISTI MALO DIJETE DA MANIPULIŠE NARODOM! Aneli Ahmić totalno raskrinkana, skandal dobija novi epilog: “Ona je monstrum!”

“MIONA OD ŠA VEĆ PRAVI KUĆNU POMOĆNICU!” Potez Jovanovićke nasmijao region, evo šta mu je izgovorila, čeka ga pakao!

Objavio: RHT
11/07/2024 4:45 PM

Miona od Ša već pravi kućnu pomoćnicu

Potez Nenada Aleksića Ša ponovo je naišao na žestoke osude fanova Elite.

Miona od Ša već pravi kućnu pomoćnicu/Foto: printscreen

Reper i njegova djevojka spremali su njene stvari u vreće, kako bi Miona što lakše iznijela sve kad bude izlazila iz rijalitija.
Oni su tokom rada pričali o kućnim poslovima, a Jovanovićevoj je svanulo kad je čula da reper voli da pegla veš, pošto ona to ne podnosi da radi.

-Ja ne volim da peglam – rekla je Miona.

-Ja obožavam, sve peglam. Volim da razvučem – govorio je Ša.

Dvoje izbačeno, ostalo ih 24

Približava se veliko finale rijalitija, a budući da je ostalo još 26 takmičara, svakodnevno ćemo gledati izbacivanja, sve do finalne večeri.

Sinoć je odlučeno da dvoje napusti imanje i zauzmu 26. i 25. mjesto u ovoj sezoni rijalitija.

Čitajte i “ŠIRIŠ NOGE DA TE OVAJ NE BI ŠUTNUO!” Ana Rajković pred porođaj dobija UŽASNE KOMENTARE – ovako je PATOSIRALA hejtere!

Ana Rajković uskoro ulazi u deveti mjesec trudnoće i aktivna je trudnica.

Manekenka i supruga golmana Predraga Rajkovića nedavno je prisustvovala jednom događaju gdje je govorila o djevojčici koju čeka.

Ana Rajković, Foto:ATAImages

“Kada su u pitanja imena za djevojčicu mi više ne pregovaramo, već se svađamo. ali bukvalno. Svako ima svoje ime koje želi. Dječaci imaju svoja imena. Ja želim da se zove Nora, a moj muž želi da mu se nasljednica zove Lara. Tako da je baš teško. Moram priznati da sam imala želju da dobijem kćerku i evo sada mi se ta želja i ostvaruje. Presrećna sam“, opisala je Ana.

Ona sa suprugom Peđom ima već dvojicu sinova.

Manekenka povremeno odgovara fanovima, ali i hejterima na mrežama.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/alo.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS