calendar

Utorak 8. Oktobar, 2023

“BIĆEŠ MRTAV DO JUTRA!” Jelena PREBILA MORTUS PIJANOG Ivana Marinkovića (FOTO)

Objavio: RHT
10/07/2024 10:30 PM

“Bićeš mrtav do jutra”

Ivan Marinković i Jelena Ilić uzdrmali su sve kada se saznalo da je Jelena prevarila Ivana u rijalitiju sa Urošem Rajačićem.

Foto: YT printscreen/Zadruga official/Parovi official

Međutim, Jelena je kao opravdanje navela da mu je sada vratila, te da sada Ivan može da vidi kako se ona osjećala kada ju je prevario sa Nevenom Kalaver u rijalitiju.

Ekskluzivno na televiziji HYPE, Nevena Kalaver je gostovala u emisiji kod bliznakinja Miljane i Nevene Arsić kada je prikazan i snimak Nevene i Ivana. I to u periodu kada je Ivan bio odvojen od Jelene

Međutim, Nevena nije bila jedina. Tokom rasprave, Jelena je iznijela i njegovu prevaru na njene oči i pred kamerama u rijalitiju sa Avom Karabatić.

Starleta Ava Karabatić bila je gošća u rijalitiju tokom jedne od žurki.

Naime, Marinković je nakon nekoliko pića, koja je tada intenzivno konzumirao, razmjenjivao nježnosti pred svima sa svima poznatom plavušom.

lako se Ava kao specijalna gošća nije dugo zadržala, napravila je veliki haos. Naime, Jelena je brutalno fizički nasrnula na Ivana i nanijela mu ozbiljne vidljive povrede.

– Bolje ti je da se sakriješ negdje! Bićeš mrtav do jutra! – vikala je Jelena dok ga je udarala, sve dok je obezbjeđenje nije zaustavilo.

Čitajte i Ovo je sin Doris Dragović: Ima 33 godine, a evo čim se bavi

U septembru 1990. godine Doris je rodila sina Bornu, a od prvog dana roditelji su htjeli da njihovo dijete odrasta daleko od svjetala reflektora.

Borna danas ima 33 godine, a nije krenuo ni maminim ni očevim stopama

U Splitu je završio Filozofski fakultet, a filozofija ga jako zanima. Samozatajan je, a živi u rodnom Splitu. Njegova majka Doris svojedobno je otkrila čime ju je suprug očarao.

– Mario me osvojio vedrinom i pogledom. Imao je tisuću zvijezda i nadu u očima. Bila je to 1989. godina. Vani je bilo nesnosno vruće i s prijateljicom Ivankom Luetić krenula sam u novootvoreni kafić na plaži Obojena svjetlost. Lijeno se spuštajući prema moru, čula sam zvuk poljupca iza sebe.

Kako njen sin izgleda možete pogedati OVDJE.

BONUS VIDEO

Hypebih.ba/Hypetv.rs/ A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS