calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U BiH temperature do skoro 40 stepeni, evo šta nas očekuje na početku sljedeće sedmice HOROSKOP ZA NEDJELJU, 28. JUL! Jarca očekuje šok susret sa voljenom osobom, Djevica će biti u centru pažnju, Vagu očekuju problemi JANJUŠ UHVAĆEN U ZAGRLJAJU ATRAKTIVNE DOKTORICE! Ne skida osmijeh sa lica, pogledajte fotografije “DIVLJAK SAM U KREVETU, RADO KONZUMIRAM S*X!?” Bojan Tomović ŠOKIRAO izjavom: “Na nudističkoj ne mogu da gledam babe!?” ANĐELA ŠPARAVALO HOSPITALIZOVANA! Kolabirala i završila u hitnoj, isplivala stravična fotka Saša Mirković SVIMA ZAGOLICAO MAŠTU! Oglasio se iz Bodruma i pokazao sjajne kadrove! (VIDEO) NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE! Pjevačica jede na podu, ljudi u nevjerici “ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznijela šokantne detalje iz njene prošlosti Dvije teniserke na OI-ju su kćerke multimilijardera: Takmiči se i zet Bila Gejtsa OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO)

Najgore svekrve rađaju se u ova 2 znaka: Napraviće vam pakao od života

Objavio: RHT
10/07/2024 4:59 PM

Najgore svekrve po horoskopu

U svijetu astrologije svaki horoskopski znak ima svoje karakteristike koje utiču na različite aspekte ličnosti, uključujući i odnos prema članovima porodice.

Najgore svekrve po horoskopu/Foto: profimedia

Dok se neke svekrve mogu pohvaliti svojom ljubaznošću i podrškom. Postoje i dva horoskopska znaka u kojima se rađaju proračunate i zlobne svekrve. One često stvaraju napetosti i sukobe u porodici, što može otežati odnose s njihovim sinovima i nevestama.


Škorpija


Škorpije su poznati po svojoj intenzivnoj prirodi, strastvenosti i sklonosti kontroli. Vladani Plutonom, planetom moći i transformacije, Škorpije imaju tendenciju da manipulišu situacijama kako bi postigli svoje ciljeve. Kada se radi o svekrvama, Škorpije mogu biti izuzetno zaštitnički nastrojeni prema svojim sinovima. Zato često prelaze granice i zadiru u privatne živote svojih snajki.

Manipulacijama preokreću situaciju u svoju korist

Svekrve u znaku Škorpije žele biti sigurne da njihov sin dobija najbolje, ali njihov način može biti proračunat i manipulativan. Njihova intenzivna priroda često ih navodi na detaljno posmatranje i analizu svakog poteza svoje snajke.

Ako osjete da nešto nije kako treba, ne ustručavaju se da upotrebe svoje vještine manipulacije kako bi situaciju preokrenule u svoju korist. Ova sklonost kontroli i moći često dovodi do sukoba i napetosti unutar porodice. Svekrve Škorpije poznate su po tome što ne boje da se sukobe i koriste zlobne taktike kako bi postigle ono što žele.

Jarac


Jarčevi su poznati po svojoj ambicioznosti, disciplini i sklonosti prema kontroli. Vladani Saturnom, planetom discipline i ograničenja, Jarčevi su izuzetno kritični i imaju visoke standarde. Kao svekrve, Jarčevi mogu biti izuzetno proračunati, uvek tražeći načine kako zadržati kontrolu nad situacijom i osigurati da se stvari odvijaju prema njihovim pravilima.

Osuđuju i žele sve da kontrolišu

Svekrve u znaku Jarca vjeruju da njihov sin zaslužuje najbolje, ali njihovi visoki standardi i kritička priroda često ih navode na proračunate i zlobne postupke. Sklone su osuđivanju i analizi, često stavljajući svoju snajku pod mikroskop. Njihova potreba za kontrolom i perfekcionizmom može ih navesti na manipulativno ponašanje kako bi osigurale da se sve odvija prema njihovim očekivanjima.

Ove svekrve retko pokazuju svoju nježnu stranu i mogu biti izuzetno tvrdoglave kada su u pitanju njihova uvjerenja i pravila. Sukobi s njima često su neizbježni zbog njihove nepopustljivosti i sklonosti zlobnim komentarima, prenosi Index.hr.

Čitajte i “NE UDARAJ ME, PSIHOPATO!” Brutalan okršaj Mione i Ša, skandal dobija novi epilog! (VIDEO)

Žestok okršaj između Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša eskalirao je u urlanje i fizičke nasrtaje.

Naime, reper je primijetio da su Mioni teško pale uspomene Maje Marinković, jer je saznala da Stanislav Krofak ima bolje mišljenje o Maji, nego o njoj.

On je u jednom momentu uletio u kupatilo i počeo da joj se unosi u lice, a snimak je osvanuo na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/index.hr/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS