calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana Doping skandal prvog dana Olimpijskih igara: Dominikanska odbojkašica suspendovana Tragedija u Bugojnu: U požaru stradao muškarac POVRIJEĐEN SAŠA MIRKOVIĆ! Oglasio se iz hotela gdje se dogodila nezgoda! (VIDEO) Trudnica na plaži uhvatila muža s ljubavnicom, ljudi pišu: Zaslužuje zatvor “POKUŠAO JE DA ME SILUJE, DOŽIVJELA SAM VELIKI STRES” Ava Karabatić se oglasila za HYPETV nakon hospitalizacije “POSVAĐAO SE SA ANELI I ZVAO ME! Malo smo se MAZILI!” Janjuš Ahmićevoj radio iza leđa, isplivala ISTINA (VIDEO)

IVAN MARINKOVIĆ OD JELENA TRAŽIO SAMO JEDNO! Oboje sasuli sve jedno drugom u lice!

Objavio: RHT
10/07/2024 2:15 PM

IVAN OD JELENA TRAŽIO SAMO JEDNO

Priznao je Jeleni da je saznao od Uroša i kada je sve počelo

IVAN OD JELENA TRAŽIO SAMO JEDNO / Foto: Printscreen/TvPink

IVAN OD JELENA TRAŽIO SAMO JEDNO / Foto: Printscreen/TvPink

Jelena Marinković prevarila je partnera Ivana Marinkovića sa Urošem Rajčićem, a sinoć su van crnog stola, popričali o svom odnosu.

IVAN OD JELENA TRAŽIO SAMO JEDNO

Ivan je nakon razgovora sa Urošem prišao Jeleni i sasuo joj sve u lice. No, svo vrijeme ju je molio samo da njihov pas Beka ostane kod njega.

– Budi realna, meni je Beka potrebnija. Lijepo sam te pitao i danas, a i juče. Meni je pas potrebniji. Ja nemam nikog, nemam ni prijatelje. Ja bih je na tvom mjestu dao – rekao je Ivan.

– Ivane, i ona je vezana za Beku – dodala je Bojana.

– Ona je birala, nisam ja, budi realna. Da li je Jelena izabrala – pitao je Ivan.

– Ona je pogriješila – odgovorila je Bojana.

– Sad ćemo o Beki da pričamo? Dobro, daću ti Beku – poručila je Jelena.

– Obećavaš? Okej, neću ništa više da pitam – dodao je Ivan, koji je nakon toga odlučio da ispriča Jeleni sve što je razgovarao sa Urošem.

– Shvatili smo svi da to traje minimum tri mjeseca. Počelo je mjesec dana prije zatvora, kad si Slađi dala kafu i cigarete. Ti si njoj dala parfem jer te je štitila. Što si to uradila? Izgovori, biće ti lakše. Sve je gotovo – govorio je Ivan.

– Ne filozofiraj – rekla je Jelena.

“Pitao sam njega kako to izgleda”

– Ti si muža sa kojim si u braku osramotila. Imali ste signale koji su prije svega od tebe. Pitao sam njega kako to izgleda. Ti njega udariš ramenom, a on tebi na to kaže: “Šta je? Tri dana treniraš”… Kaže da je provalio da ga stalno udaraš ramenom, a to je prvih mjesec dana. Rekao mi je u zatvoru da si se okrenula, on ka rešetkama, a onda si ga uhvatila i krenula da ga maziš – govorio je Ivan.

– Nije bilo tako, ti ćeš da mi pričaš kako je bilo. Bilo je obrnuto, ako baš hoćeš da znaš – odbrusila je Jelena.

– Rekao mi je da je to trajalo sat ili dva, a da nije bilo zavlačenje ruku. Čovjek je nju hvatao dva sata. Je l’ istina? Šta ti ide u prilog da li ti je gurao ili te je hvatao – bjesnio je Marinković.

– Pet sati – viknula je Jelena.

– Rekao je da nije ispod pokrivača. Rekla si mu da se opusti, ja sam trčao da ti dam ćebe. Kaže da je kamera bila okrenuta i da je Jelena rekla da se ne snima. Rekao mi je: “Ja da sam htio nešto više, ona je jedva čekala”. A nije ni bitno da li on laže. Priznala je da je luda za njim i da je zaljubljena, Stefani je to isto pričala – zaključio je Ivan.

Pročitajte i: Potrošači u BiH najviše se žale na komunalne i telekomunikacijske usluge, na cijene gotovo niko.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS