calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO) SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svjedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta Proglašena trodnevna žalost u Jablanici Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024: Bik u ljubavnoj turbulenciji, Djevica mora da “presječe” TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri!

STANISLAV DRŽI MIONU U ŠACI! Otkrio šta je ona iza leđa radila Ša

Objavio: RHT
08/07/2024 11:30 AM

STANISLAV DRŽI MIONU U ŠACI

Hoće li ovi detalje uništili njenu vezu sa Ša

Foto: Printscreen-TvPink

Stanislav Krofak progovorio je o svom odnosu sa bivšom djevojkom Mionom Jovanović

STANISLAV DRŽI MIONU U ŠACI!

Krofak je istakao da do pomirenja sa Mionom neće doći. Sve je iznenadilo njegovo priznanje da je drži u šaci, zbog čega bi mogao da joj naruši odnos sa Ša da želi. 

– Stanislave, kako komentarišeš sve ovo što se dešava i to što svi misle da Miona ima emocije prema tebi – upitao je Darko.

Stanislav
 

– Ona je za mene završena priča. Mislim da je Miona kako bi se oprala od prevare riješila da nakon mog ulaska mene pljuje. Da ne bi ispalo kao da nam je veza bila idealna. U hotelu smo pričali devet sati, jasno je iz svega da nam je veza bila bez problema. Meni takva osoba ne treba, i da je volim najviše na svijetu, ne bih opet sa njom bio – kazao je Stanislav.

– Miona često ističe da će se napolju ponovo vratiti u staru formu, sređivati i biti ponovo ona ista. Mnogi misle da se tebi time obraćala – kazao je Darko.

– Moguće je, ali mene to ne zanima. Ona je meni u hotelu i sama rekla da sam s drugim stavom ušao, da bi bilo drugačije. Ša treba da mi bude zahvalan. Ona je moja prošlost, jer da sam htio da je vratim, uspio bih – kazao je Stanisav.

“Često me gleda”

– Zbog čega ona čuva burmu – upitao je Darko.

– Nije mi jasno. Ona je u hotelu s ruke na ruku premiještala burmu, a onda je došla i rekla ovdje da ne može da je skine. Imam više stvari koje vidim, koje bi narušile njenu vezu sa Ša. Prvo od pogleda, često me gleda. Ona je srozala svoje samopoštovanje. Isto tako i on, koji je češka, pravi tikvice… – rekao je Stanislav.

Pročitajte i: ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi.

BONUS VIDEO: 

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS