calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta Proglašena trodnevna žalost u Jablanici Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024: Bik u ljubavnoj turbulenciji, Djevica mora da “presječe” TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike!

PONOVO VRELA AKCIJA U RIJALITIJU Miona i Ša nisu ni slutili da su pod lupom kamere! (FOTO)

Objavio: RHT
08/07/2024 10:30 AM

PONOVO VRELA AKCIJA U RIJALITIJU

Vreli kadrovi Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša su zapalili društvene mreže!

Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Njima su popustile kočnice, pa su se prepustili strastima.

PONOVO VRELA AKCIJA U RIJALITIJU

Reper ne može da obuzda svoje potrebe i nagone, pa svaku priliku koristi da sa pjevačicom razmijeni vrele dodire. Tim povodom društvene mreže su preplavili snimci i fotografije popularnog rijaliti para. Njihova razmjena nježnosti je sve zaintrigirala, jer su dugo krili da su intimni.

Ša je pribio Mionu uz sebe, a potom joj je rukama mazio intimne dijelove. Međutim, nije mogao da se tu zadrži, pa je htio da joj spusti gačiće, ali se ona nije dala. 

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official
Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Kako su primijetili ukućani i gledaoci, Miona izbjegava razmjenjivanje nježnosti sa reperom, koji ne krije da mu to fali. Njena reakcija i postupak ga je iznenadila.

– Vidiš kako možeš da me poljubiš, a jeo sam jajca – rekao je Ša.

– Na blic mogu, a ne mogu kad jedem – uzvratila je ona.

– Možeš li na škljoc – dodao je Ša.

Inače, reper je više puta istakao da se Miona poigrava sa njegovim osjećanjima.

Sam sam kriv, sam sam dozvolio

– Sve ove gluposti koje sam preživljavao, žao mi je samo što nisam vidio njegov prilazak njoj. Sve mi je bolesno, ali čekam napolje. Svjestan sam da me zaj*bava i podj*bava. Ja sam to dopustio… Već par godina sam jako ranjiv i kad sam ušao ovdje ona je uspjela da prodre u cio sistem. Sam sam kriv, sam sam dozvolio… Može joj se. Ja idem do bolesne granice, pa me odjednom nema. Poslije kreće mržnja od tih žena, pa pokajanje – pričao je reper.

Pročitajte i: ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi.


Pjevačica Aleksandra Mladenović kupila je stan od pola miliona eura (milion konvertibilnih maraka) u Beogradu, a sada je otkrila kako je uspjela da zaradi toliko novac.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS