calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala

JOŠ JEDNA BEBA U RIJALITIJU PRED SAMO FINALE?! Anita Stanojlović progovorila o trudnoći, Anđelo ne krije uzbuđenje…

Objavio: RHT
04/07/2024 10:45 PM

Još jedna beba u rijalitiju?!

Čitava javnost sve glasnije spekuliše o mogućnosti da je takmičarka “Elite” Anita Stanojlović u drugom stanju, te da čeka prinovu sa cimerom iz Bijele kuće – Anđelom Rankovićem.

Još jedna beba u rijalitiju?!/Foto: ATA Images

Njihove sumnje podgrijalo je nekoliko situacija među kojima je glavna ona u kojoj se Anita tokom emisije koju je vodio voditelj Darko Tanasijević sve vrijeme mazila po stomaku.

Tokom današnje emisije “Pitanja gledalaca” jednom od pitanja je bilo za Anitu Stanojlović.

-Anita da li priželjkuješ trudnoću sa Anđelom? – glasilo je pitanje.

-Ne stvarno, ugojili smo se, ali se šalimo jer znam da ga uhvati ludilo. Naravno ja bih voljela sa njim sve, ne pričamo o tome, pričaćemo kad dođe vrijeme za to. Ili ćemo praviti ili ćemo pričati o tome – rekla je Anita.

Foto: printscreen

-O takvim stvarima se priča kad dođe vrijeme za to. Uvijek sam pričao da je pravi trenutak za to kada dođe vrijeme za to. Imamo dalje da nastavimo našu vezu imamo obaveza, planova i svega. Ja sam rekao da bih voljela da bude pobjednica i da u 21 godini bude pobjednica ovako velikog projekta, to je moja želja, pošto je ovdje mnogi sputavaju – rekao je Anđelo.

Foto: printscreen

-Anita se ne šali, ona njega testira da vidi kako reaguje. On ne bi volio da bude prva, dečko je sujetan i ljubomoran, volio bi da ona bude prvo mjesto da bi se lakše izvukao iz tog odnosa. Da zatrudni sada to bi bio pakao, nikada ne bi želio da bude sa njom – rekla je Bojana.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/espreso.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS