calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’

HITNO OGLAŠANJE SESTRE MIONE JOVANOVIĆ: Udarila Ša tamo gdje ga najviše boli, pa najavila ljetovanje u Selcetu…

Objavio: RHT
04/07/2024 6:15 PM

Udarila Ša tamo gdje ga najviše boli

Povodom jedne od najsvježijih izjava Nenada Aleksića Ša upućenih Mioni Jovanović i njenoj porodici, oglasila se na Instagramu sestra rijaliti učesnice, koja vodi nje profil dok je ona u rijalitiju.

Udarila Ša tamo gdje ga najviše boli/Foto: ATA images

-Njeni roditelji treba da mi budu zahvalni, kao u ikonu da me gledaju – glasi Aleksićeva izjava koju je prokomentarisala Mionina sestra.

-Na čemu? Biće zahvalna sebi i Bogu kad konačno progleda – poručila je Mionina sestra. Onda su se nadovezali na Nenadove napade i izjave o mjestu na moru gdje je Miona išla sa Stanislavom

Foto: Instagram printscreen

Jedva čekam ljeto da konačno odemo u Selce i okupamo se u onom raju – poručila je ona.

Čitajte i ASMIN IZGLEDA DA JOŠ UVIJEK VOLI ANELI! Dušica Jakovljević mu otkrila detalje U TAJNOM RAZGOVORU pred suočavanje, on ostao bez teksta! EKSKLUZIVNO!

Asmin Durdžić, pred dramatično javno suočavanje sa bivšom partnerkom i aktuelnom rijaliti učesnicom Aneli Ahmić, imao je tajni razgovor sa voditeljicom Dušicom Jakovljević. Ona je te večeri bila zadužena za vođenje emisije.

Neposredno prije nego što je Asmin stigao u studio, Dušica ga je pozvala. Podijelila je sa njim informacije koje su do tada bile strogo povjerljive. Iako je bilo poznato da je zabranjeno iznositi takve podatke, Dušica je otkrila da Aneli navodno još uvijek gaji osjećanja prema Asminu. Ispričala mu je detalje iz jedne situacije za koju gledaoci nisu znali.

Hype je sada ekskluzivno došao u posjed razgovora između Dušice i Asmina neposredno prije njegovog suočavanja sa Aneli. Međutim, niko nije mogao ni da nasluti da se Durdžić tada čuo sa voditeljicom, te da mu je iznijela šokantne detalje.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/espreso.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS