calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’

Novak nakon tri sata muke uspio da pobijedi Škota!

Objavio: RHT
04/07/2024 6:03 PM

Ostvario plasman

Novak Đoković je danas uspio da ostvari plasman u šesnaestinu finala Wimbledona, ali do pobjede je stigao na mnogo teži način od očekivanog.

Ostvario plasman/Foto: EPA-EFE

Danas je Đoković u drugom kolu prestižnog turnira sa 3:1 savladao Jacoba Fearnleyja. Teniser je inače zauzima tek 277. mjesto na ATP listi, a meč je obilježio manji sukob Srbijanca s navijačem.

Nakon dva napravljena breaka u trećem setu Fearnley je slavio sa 7:5. Đokoviću je to teško palo pa se obrušio na jednog od navijača koji sjede iza njegove klupe.
U prvom setu je Fearnley poklekao u osmom gemu. Zatim mu Đoković oduzima servis i pravi break, nakon kojeg stiže do 6:3.

Jedan oduzeti servis Đokovića riješio je sve i u drugom setu, koji je završen rezultatom 6:4 u njegovu korist, da bi u trećem setu Fearnley uspio da uzvrati na izgubljeni servis i napravi re-break za 3:3.

U narednom gemu Fearnley spašava i jednu break loptu koju je imao Đoković i preokreće na 4:3, a na kraju novim oduzetim servisom Đokoviću stiže do 7:5!

Tada je Đoković u naletu bijesa ušao u sukob s navijačem iza njegove klupe, prema kojem je poslao i supervizora tražeći da ga istjeraju s tribina, nakon čega su se tu pojavili i pripadnici obezbjeđenja.

Imao je Đoković ozbiljne probleme i u četvrtom setu. Prvo je spašavao break lopte u sedmom gemu i jako se mučio, ali onda pravi break za 6:5 i na kraju servisom dolazi do 7:5 i pobjede od konačnih 3:1 u setovima.

U šesnaestini finala Wimbledona će Đoković igrati protiv boljeg iz duela Argentinca Tomasa Martina Etcheverryja i Alexeija Popyrina.

Čitajte i ŠA NAPUSTIO BIJELU KUĆU: Upao Mioni u toalet i napravio haos

akon mnogih izliva emocija kojima smo svjedočili i koje su oblježile noć za nama u rijalitiju, Nenad Aleksić Ša ne prestaje da nas iznenađuje.

Foto: Youtbe printscreen/Zadruga officia

Njegovo jutro počelo je ulijetanjem u Mionin krevet, ali ga je ona hadnokrvno odbila i održala mu lekciju. Zbog toga što provodi čitav dan u krevetu. Reper je zbog njenih riječi uletio u crveno i počeo da lomi inventar po imanju…

Nakon toga se potpuno slomio i osamio u dvorištu…

Detaljnije čitajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/mondo./A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS