calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM

Ša PREŠAO SVAKU MJERU! Krenuo da BACA STVARI, a evo šta mu je rekla Miona! (FOTO)

Objavio: RHT
04/07/2024 4:45 PM

Ša PREŠAO SVAKU MJERU!

Nenad Aleksić Ša bjesni kako se bliži kraj rijalitija. Reper je tokom posljednjeg razgovora sa Mionom Jovanović dostigao tačku ključanja.

Printscreen/Youtube/Zadruga

“Šta mene napadaš?”, upitao je Ša.

Ša PREŠAO SVAKU MJERU!

Da, ti si odgovoran za to da se probudim. Ti si mene pustio dva sata da spavam“, rekla je Miona.

Printscreen:Youtube/Zadruga

Ti mene hoćeš da izludiš, sprdaš se“, poručio je on, pa počeo da lomi sve oko sebe.

Ma bravo, mora da me probudi“, dodala je Miona.

Ovo je posljednji u nizu sukoba Nenada i Mione. Mnogi im po izlasku iz rijalitija upravo iz tih razloga predviđaju raskid.

Podsjetimo, nedavno se Nenadova bivša žena Vanja Ignjatović oglasila.

“Molim da Nenada Aleksića i Mionu Jovanović neko malo opameti i objasni da ja nisam sa njima u vezi pa da moje ime ne ispuštaju iz usta! Dosta više sa lažima i boleštinama od strane Nenada Aleksića Sha (repera u pokušaju). Nadam se da će potražiti stručnu pomoć jer mu želim od srca!”, napisala je Vanja u svojoj objavi.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

USKORO KREĆE IMANJE!

Na Hype televiziji uskoro kreće Imanje. Draga publiko, spremite se da od 7. septembra budete svakodnevno uz male ekrane. Učesnici će pokazivati šta znaju da rade na selu.

Čitajte Hype portal, najbrži portal u regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS