calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’ Doktor Mladen Veletić iz BiH nagrađen za najbolji istraživački rad u oblasti liječenja raka mozga!

NOVA TRUDNOĆA U RIJALITIJU!? Javno priznala da ima prve simptome!

Objavio: RHT
03/07/2024 10:30 AM

NOVA TRUDNOĆA U RIJALITIJU

Poverila se drugarici

Foto: Printscreen -YouTube -Zadruga Official

Anita Stanojlović ispričala je Slađi Lazić kako joj je gatara najavila da će biti u drugom stanju. Tačno u vremenskom periodu u kojem se sad nalazi.

NOVA TRUDNOĆA U RIJALITIJU

Anita joj je otkrila da joj je prije dvije godine žena gledala u šolju i pogodila sve što joj je rekla. A samo se još trudnoća nije ostvarila.

– Pred ulazak u šesticu radila sam obrve i kaže mi: “Ne vjerujem u to, ali žena mi je gledala u šolju i sve pogodila”. Ja popijem kafu, pošaljem sliku i kaže mi sve što mi je bilo u glavu. Za Bojana, za trudnoću, baš sve kako se desilo. Rekla mi je kroz dvije godine ostaćeš trudna, to je bilo prije dvije godine, rodićeš djevojčicu. Dečko je stariji od tebe, njegovi će da te prihvate jer su gradski ljudi. On će da ti bude ruka spasa i izvući će te iz svih problema. Daće ti motivaciju da pokreneš biznis i kreneš na kurseve. To se još nije desilo, možda i jeste, našla sam njega – priznala je Stanojlović.

– Ugojila si se, odjednom ti je faca čudna – rekla je Slađa.

– Nemoj da se blamiram da idem da radim testove. Ma jok… – nasmijala se Anita.

– Ti si non stop gladna, otekle su ti grudi – pričala je Slađa.

– Treba da dobijem za sedam dana. Anđelo mi je rekao da mi je poraslo d*pe, a ja sam mu rekla da mi je isto tako i dok sam bila trudna sa Aleksejom. Znam da nisam mogla u ovom periodu, jedino prije dva ili tri mjeseca – otkrila je Stanojlović.

Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu

Pročitajte i: Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati.


Kompanija Nubia se sprema da sutra, 3. jula, lansira RedMagic 9s Pro, svoj najnoviji pametni telefon namijenjen gejmerima. Pokretat će ga overklokovana verzija Snapdragon 8 Gen 3 čipseta, a kompanija je putem svog Weibo profila objelodanila njegov dizajn. Ono što je posebno interesantno jeste da će u pitanju biti najmoćniji telefon koji smo do sada vidjeli na tržištu.

Foto: Nubia/Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu

Aluminijski ram

Prema objavljenim slikama, dizajn novog telefona bit će veoma sličan RedMagic 9 Pro seriji koju nasljeđuje. Aluminijski ram imat će oštre ivice, poleđina će biti prožeta “gejmerskim” detaljima, a otok sistema kamera neće se izdizati iznad ravni iste…

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS