calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega

SVE PUCA, UVUKAO JOJ SE… ŠA I MIONA U VRELOJ AKCIJI! Poslije svađe, sve je slađe!

Objavio: RHT
02/07/2024 5:20 PM

Uvukao joj se! Akcija Mione i Ša

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša se pomirili uz vrelu akciju! Naime, nakon vjenčanja pjevačice i njenog bivšeg dečka Stanislava Krofaka, reper je odlučio da stavi tačku na romasu.

Photo: Printscreen Instagram/Zadruga Official

Nakon skandala i jezivih scena u Bijeloj kući, Miona i Nenad su se pomirili. Njih dvoje su završili u krevetu, riješili su da se prepuste strastima. Njih dvoje su završili pod jorgan-planinom! 

Akcija je trajla sat vremena, Miona je reperu pokazala da je živa vatra. Nenad je jedva došao do daha!

Uvukao joj se! Akcija Mione i Ša

Poslije onolikih strijepnji i jadikovki Nenad Aleksić Ša je dočekao svojih pet minuta Miona Jovanović mu se vratila u krevet. Njihova vrela akcija mnoge je iznenadila, jer je pjevačica više puta tvrdila da neće da se pomiri sa reperom.

Miona je bila ubijeđena da će je Nenad ostaviti nakon njenog vjenčanja sa bivšim dečkom.

Podsjetimo, Ša je tokom priprema i ceremonije vjenčanja bio u jako lošem stanju. Cimeri, ali i njegova porodica su bili veoma zabrinuti za njegovo zdravlje. Pritom, Ša ima visok krvni pritisak.

Čitajte i Hiljade gledalaca napustilo “music week” kad je Karleuša počela svoj nastup! (VIDEO)

Jelena Karleuša sinoć je imala nastup na jednom muzičkom festivalu u Beogradu. No, kada je počela da pjeva publika je masovno počela da napušta koncert!

Pjevačica je izašla na binu, ali niko od prisutnih nije bio oduševljen njenom pojavom. JK je ostala da igra i pjeva, ali kako se špekuliše bila je šokirana onim što vidi. Prizor je nije oduševio.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS