calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji

Otkriveno šta su uradili Miona i Stanislav! TOTALNI HAOS

Objavio: RHT
02/07/2024 9:59 AM

Šta su uradili Miona i Stanislav

Sve se saznalo

Foto: Printscreen – TvPink

U subotu su se u rijalitiju vjenčali Stanislav Krofak i Miona Jovanović. Poslije ceremonije mladenci su otišli na medeni mjesec u hotel van imanja.

Šta su uradili Miona i Stanislav

Nenad Aleksić Ša Maja Marinković su teško podnijeli činjenicu da su njihovi bivši partneri sami i daleko od očiju ostalih učesnika.

Tokom sinoćnje emisije “Pretres nedjelje” zadrugari su imali priliku da saznaju šta se dešavalo u hotelu i o čemu su Stanislav i Miona razgovarali.

Voditelj im je postavljao pitanja, a rijaliti učesnici su kroz pitanja mogli da saznaju neke detalje iz hotela.

Aleksić je izgorio od bjesa kada je saznao nove detalje iz hotela koje mu Miona do sada nije ispričala.

– Kada ti je on pričao šta tebe čeka napolju, ti si rekla da je tebi karijera na prvom mjestu. Rekla si da si sve rastumačila i da čekaš da izađeš da se uvjeriš sama. Šta to znači – upitao je voditelj.

– Sve te priče koje sam čula, ima logike ovo što sam slušala, ali želim da vidim kada izađem. Rekla sam da neću da se uhvatim za priče odavde i da hoću da vidim kako će da ide sa Ša. Rekao je da sam propala, da sam glupa, jer sam ga uvrijedila. Sad sam, kao ja glupa, a promijenila mu pola života. Rekao mi je da sam glupa jer ovo tolerišem, te da sam držala govore nasmijana, a sada sam smorena. Gledam u jednu tačku. Često kada sam zamišljena razmišljam o nekim situacijama – rekla je Miona.

– Rekao ti je da si ti prišla pri njegovom ulasku, da je siguran da bi se pomirili – pitao je voditelj.

“Kao ja ću kad izađem Vanji da naručim ono što voli da jede”

– Rekao mi je da mi je prišao, da bi se pomirili. Ja sam rekla da to nije tako – odgovorila je Miona.

Reper se iznervirao jer je posumnjao da je Miona poručivala hranu za Stanislava i nju dok su boravili u hotelu.

– Kao naručuješ ti šta on jede, kao ja ću kad izađem Vanji da naručim ono što voli da jede – rekao je Ša.

– Nije ni čuo moju stranu, nego priča. Pitao je čovjek šta želimo za ručak, on je meni predlagao. Ja sam rekla da bih piletinu. Pitao je i šta će on, rekao je piletinu i on je rekao isto – rekla je Miona.

– Te fore da će kao da ide na odmor. Tamo gdje ti bivši dečko boravi, da mi idemo tamo?! Rekla mi je za njegove fore za đakuzi – rekao je Aleksić.

 – Da, rekao mi je sad ću da napunim kadu i da pijem šampanjac, rekla sam gdje ću ja – otkrila je Miona.

– On je naručio šampanjac, prigušio je svjetla i rekao je “hajmo sad malo romantike” – rekao je voditelj.

“Bila si mirna i lijepo si pričala sa njim”

– Stanislav je tebe vratio na drugi stadijum, bila si mirna i lijepo si pričala sa njim… Kakav je tvoj utisak – pitao je voditelj.

– Takav je naš bio odnos. U početku je bila nervozna, poslije se opustila. Druga osoba je tu, druga je bila tamo – rekao je Krofak.

– Je l’ ti je čudno što je ispitivala za sve, za roditelje i sve – pitao je voditelj.

– Pitao me je: “Gdje ideš na ljetovanje”, ja sam rekla u Grčku, sa Ša sam pričala o tome – rekla je Miona.

– Rekao sam da ne mora na osnovu njegovih priča da priča loše o djevojci – rekao je Stanislav.

Pročitajte i: KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović!

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS