calendar

Petak 5. Jul, 2023

Maja iskreno o svom odnosu sa Stanislavom: Dala sam sve od sebe!

Objavio: RHT
01/07/2024 9:15 AM

Maja iskreno o svom odnosu

Maja iskreno o svom odnosu sa Stanislavom / Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official
Maja iskreno o svom odnosu sa Stanislavom / Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Lepi Mića sjeo je u pab “Prijatelji” sa Majom Marinković, te joj tom prilikom očitao lekciju o ponašanju prema Stanislavu Krofaku.

Maja o svom odnosu

– Kažem ti fino, kao čovjek, ovdje on neće. Znaš kako izgleda to sa strane? Sebe blamiraš Majo, to što misliš da imam nešto protiv tebe, boli me ku**c. Pusti ga, ako ti kaže: “Dobar dan”, ti mu kaži: “Dobar dan”. Zamisli kako izgleda kada ti on sa strane stalno priča: “Bježi, bježi…”. Nemoj da neko preko tvojih leđa ratuje sa nekim petim. Ako je Stanislavu stalo do tebe, a neće da se suprotstavi nekome, onda kada izađe, sjednete i porazgovarate. Vidjećeš, nemaš ti 15 godina. Ako neće, neće – rekao je Mića.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

– U pravu si… Mićo, ja sam dala sve od sebe – rekla je Maja.

“Da li ima emocija?! Ne znam”

– Dobro, ali je bojkot bio prisutan… I da su se poljubili, pa šta? Oni su 15 mjeseci živjeli zajedno. Zadatak od Velikog šefa, šta te boli ku**c. Vidi se juče kako pjeva da joj je drago, Krofaku je isto drago – rekao je Mića.

– Kaže on meni: “Ja ovo doživljavam kao šprdnju. Ovo je zadatak i ja ću da ispoštujem. Ja da sam htio, mogao sam odmah” – rekla je Maja.

– Da mu se nije igralo i nije pjevalo, ne bi. Ja pričam o njegovom odnosu prema njoj i njenom prema njemu, boli me ku**c da li su zaljubljeni. On je juče pokazao da mu nije krivo, niti je ona to pokazala. Da li ima emocija?! Ne znam – rekao je Mića.

Pročitajte i: Juli počinje “čudnim” događajima, najviše će pogoditi dva znaka horoskopa.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS