calendar

Sreda 10. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DNEVNI HOROSKOP ZA 10. JULI 2024: Ovan pobjeđuje protivnika, Vodolija rješava sve iz prošlosti IVAN MARINKOVIĆ OD JELENA TRAŽIO SAMO JEDNO! Oboje sasuli sve jedno drugom u lice! RONI SUZE! GUŠI SE! Matori pozlilo, ne može da prežali Anitu! ŠA NASRNUO NA MIONU, A ONA BRUTALNO UZVRATILA! NOVI SKANDAL ODRIJEŠIO KESU! NIKOLA PEKOVIĆ SLAB NA PJEVAČICE! Razvodi se, a folkerki poklonio 30.000 eurića, čukica od koje zastaje dah! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan sa porodicom konačno na godišnjem odmoru! KREĆU DANI IZ BAJKE (VIDEO) Poznata glumica iz “Heri Potera” snimljena sa misterioznim muškarcem Maja: Filip je moja najveća ljubav! “O bivšim sve najljepše” SKINULA SE NIKOLINA PIŠEK! Voditeljka utegla grudi, sve puca, a onda pokazala i pokazala međunožje! (FOTO) BEBA PREMINULA OD TOPLOTNOG UDARA! Sa roditeljima bila u čamcu na +48 Celzijusa! OGLASILA SE NJENA MAJKA TANJA IMA MIŠIĆE, ALI I”MAJBAH”! Sin Dragane Mirković pokazao mišiće i izvajano tijelo (FOTO) Tijelo mladića izvučeno iz rijeke Save kod Bijeljine Influenserica zaradila milione prije 20. rođendana: Stvar koju je učinila za roditelje neće nikad zaboraviti IVAN MARINKOVIĆ POBJEGAO IZ RIJALITIJA: Procurio necenzurisani snimak VRELA LIDIJA! OMAKLO JOJ SE! Glumica se snimala, a onda joj ispale grudi! (FOTO) SUOČAVANJE UROŠA I IVANA MARINKOVIĆA! Rajačić priznao šta mu je sve radila Jelena! OVO SU DETALJI SKANDALOZNE PREVARE

PUNIH 15 GODINA SE ĆUTALO O OVOME! Ono što su mrtvozornici našli pored leša pjevača na današnji dan, 25. juna 2009. godine je jezivo

Objavio: RHT
25/06/2024 1:45 PM

PUNIH 15 GODINA SE ĆUTALO O OVOME!

Majkl Džekson je preminuo pre 15 godina na današnji dan, a godinama kasnije isplivali su jezivi detalji o tome šta su policija i mrtvozornici videli kada su ušli u njegovu sobu. A i danas se prepričava o detektivima koji su ostali u šoku koji su doživeli kada su pronašli beživotno telo slavnog pevača.

foto: Profimedia

Otkrili su i kako je spavaća soba u kojoj je pronađen Džekson bila u potpunom haosu, sa lekovima, iglama i odećom razbacanim po njoj. A da se tu nalazila i oglasna tabla na kojoj su bile fotografije male dece sa bizarnim ceduljama.

PUNIH 15 GODINA SE ĆUTALO O OVOME!

Džekson je preminuo od srčanog zastoja, dok su prvobitni izveštaji govorili o ulozi sedativa za ublažavanja bolova kao i lekova protiv insomnije. Tada je njegov doktor Konrad Marej rekao da je pevača zatekao kako ne diše, ali je imao slab puls. Pokušao je da ga oživi, ali bezuspešno. Doktor je kasnije osuđen za ubistvo iz nehata i odslužio je dve godine zatvora. Novi dokumentarac, Ubijanje Majkla Džeksona, govori o trojici detektiva koji su vodili istragu o smrti pevača.

Ono što takože malo ko zna, jeste da niko nije znao da je pevač zapravo potpuno ćelav i to od 1984. godine. Kao i da je sve vreme nosio perike duge crne kose. Kada je umro, imao je 50 godina, a estetske operacije i anoreksija trajno su uništile njegovo telo. Obdukcija je kasnije otkrila da je pevač imao užasne rane i ožiljke po čitavom telu. Pošto je zbog anoreksije konzumirao samo jedan mali obrok dnevno, obdukcija je u njegovom želucu našla samo gomilu pilula. Kosu nije imao, samo periku, dok je imao istetovirane šiške i obrve, a usne je tetovirane u crveno. Čitava koža mu je bila prošarana što je potvrđivalo da je zaista patio od vitiliga.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS