calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MNOGA IZNENAĐENJA ZA NOVU SEZONU! Saša Mirković se oglasio sa luksuzne jahte u Hrvatskoj pa najavio SPEKTAKL Đovani Bajramović: “Lukas pravi koncert na Marakani, želja mi je Arena pa da UMREM” Đovani Bajramović ekskluzivno za HYPE: Prve korake u muzici napravila sa njim, a danas je MEGA ZVIJEZDA! Evo o kojoj pjevačici je riječ MUP IZDAO SAOPŠTENJE: Srpski policajci od sutra u zajedničkim patrolama sa crnogorskim kolegama na primorju! OGLASILA SE KĆERKA STANISLAVA KROFAKA! Nakon vjenčanja u rijalitiju, ona poručila samo jedno Zemljotres pogodio Crnu Goru ŠOK! PALO POMIRENJE?! STANISLAV I MIONA SVE PRIZNALI! Sve je jasno, Ša ne može da se opravi! Najbolji regionalni meteorolog: Nedim Sladić otkrio šta nas očekuje u utorak ALEKSANDRA ZABRINULA SVE! Pokazala tablete koje pije! Donijela DRASTIČNU ODLUKU! Danima je planirala ovo! Oglasio se muftija beogradski: Terorista ne može biti vjernik, niti vjernik može biti terorista OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ:”Hype brod je spreman” “SVI ZNAMO KO JE ONA!” Bukti rat! Grofica URNISALA Ivu Grgurić (VIDEO) NEVIĐENI KARAMBOL U RIJALITIJU Učesnica nasrnula na cimera, pa napala obezbjeđenje, uslijedila hitna reakcija! OVI ZNAKOVI ĆE TEK U DRUGOM BRAKU DOŽIVJETI PRAVU LJUBAV: Tada će naučiti istinski da vole MIONA I STANISLAV PRVI PUT OČI U OČI NAKON SVEGA: Brutalno OPLELI po Ša, pa otkrili sve TAJNE iz njihove veze HYPE PAPARAZZO Jelena Tomašević NAPRAVILA KARAMBOL ISPRED KUĆE!? A onda se iz dvorišta pojavio Ivan Bosiljčić

“ANITA NIJE DOBRA MAJKA?! ANĐELO JE ISKORISTIO SITUACIJU – MATORA NE!” Evo ko je URNISAO aktere drame! (VIDEO)

Objavio: RHT
24/06/2024 11:00 AM

ANITA NIJE DOBRA MAJKA?!

Ljubavna drama Jovane Tomić Matore digla je veliku prašinu.

andjelo rankovic anita stanojlovic matora
Printscreen/Youtube/Amig Show/Zadruga Official

Njen brak sa Anitom Stanojlović, a potom i krah istog su izazvali šok. Sve zbog Anitinog nevjerstva. Stanojlovićeva je potom ušla u vezu sa Anđelom Rankovićem.

O ovoj drami bez dlake na jeziku govorio je Filip Car, koji je u emisiji “ShowBlizz” otkrio brojne detalje iz privatnog života, ali i komentarisao rijaliti učesnike. Naše drage bliznakinje otišle su u Crikvenicu, gdje ih je Filip ugostio s obzirom na to da nije mogao da dođe u Beograd.

Foto:Hypetv/Showbliz
Filip Car Foto:Hypetv/Showbliz

“Vidite ovako, Anita i Anđelo imaju sreće jer je Matora neko za koga se veže negativna konotacija tokom njene čitave rijaliti karijere. Da je na mjestu Matore neko drugi. Ko bi znao bolje da iskoristi cijelu situaciju. Mislim da bi onda Anita i Anđelo bili najomraženiji igrači.

Jovana Tomić Matora
Jovana Tomič Matora Foto:ATAImages

Bliznakinje su postavile Caru pitanje u kom smislu Anita i Anđelo imaju sreće a on je imao spreman odgovor.

ANITA NIJE DOBRA MAJKA?!

“Anita mi je bila draga tokom šeste sezone u kojoj sam bio. Mislim da ona nije djevojka koja je na intelektualnom nivou. Sa moralnim načelima je upitna. Kao jako mlada dozvolila je da u kući ima dijete, a drugu, treću godinu je u rijalitiju. Ne možeš da kažeš da si dobar roditelj kad si toliko odsutna. U svakoj vezi sam je posmatrao, bila je ista i sa Markom Markovićem, Zolom i sa Anđelom”, priča Car i dodaje:

“Ona je djevojka iz ruralne sredine, mnogo je namazana i jako dobro koristi situaciju. Pogotovo situaciju iz ove sezone. Ti si ta koja se za Matoru udala. Ti si ta koja je nju prevarila i u momentima ulaska u brak dolazila u neku priču ili dopisivanja sa drugom djevojkom. Onda si se zaljubila u Anđela. Anđelo je uvijek bio lijevo smetalo. I sada je iskoristio situaciju. Bira u nekoj vezi da bude jer zna da će biti u prvom planu. Mislim da ima kućno vaspitanje, ali je jako namazan. Dugo je u rijalitiju.”

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović foto: M.M./ATAImages

Filip takođe smatra da je Matora iznevjerila neke svoje prijatelje.

“Matora je spominjala neke ljude koje nije trebalo da spominje, poput Šebeza i još nekih. Iskompromitovala je te ljude bez potrebe. Veliki je krivac kad su u pitanju njeni prijatelji”, rekao je Car u emisiji ShowBlizz” kod Miljane i Nevene Arsić.
Cijelu emisiju koja bilježi nevjerovatnu gledanost na Jutjubu od petka, 21. juna kada je bila premijera, pogledajte u nastavku.

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS