calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija

UČESNICI RIJALITIJA OSTAJU BEZ HONORARA Haos pred finale

Objavio: RHT
24/06/2024 10:15 AM

Haos pred finale

Prekršili jedno od osnovnih pravila

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Finale rijalitija se bliži, a učesnici ne prestaju da krše pravila. 

Haos pred finale

Jedno od osnovnih pravila života jeste da nominovani učesnici nikako ne smiju da imaju bilo kakav kontakt sa ostalim ukućanima sve do momenta kada će se saznati ko od nominovanih ispada. Odlukom glasova publike…

S obzirom na to da su Stanislav KrofakMaja Marinković, Nenad Aleksić Ša, Miona Jovanović i Bojana Pavlović cijeli dan imali kontakt, Veliki šef donio je odluku da ih žestoko kazni zbog kršenja ovog pravila. Novčano.

Podsjetimo, kako je saopšteno, veliko superfinale rijalitija održaće se u subotu, 13. jula, u 21 sat. 

U Dagestanu ubijeni policajci, sveštenik i čuvar

BONUS VIDEO: U Dagestanu ubijeni policajci, sveštenik i čuvar: Povrijeđeno 16 osoba (VIDEO).

Na snazi u Dagestanu je antiteroristička operacija nakon napada na dvije pravoslavne crkve, sinagogu i punkt saobraćajne policije u Derbentu i Mahačkali, saopštio je Nacionalni antiteroristički komitet Rusije.

Foto: Twitter / Printscreen

U terorističkim napadima u Derbentu i Mahačkali, prema preliminarnim podacima, poginuli su sveštenik Ruske pravoslavne crkve i šest policajaca, dok je 12 ranjeno, prenijela je agencija RIA Novosti.

“Ukupno u Mahačkali i Derbentu do ovog trenutka je poginulo šest policajaca, a 12 je ranjeno” rekla je šefica pres službe republičkog Ministarstva unutrašnjih poslova Gajana Garieva.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS