calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POTRESNO GOSTOVANJE na Hype TV “Izrešetao mi je BRATA, a ON nosi PANCIR! Ko je u koga PUCAO?” Jeziv masakr u Duboni “Tijela su PREDUGO ležala svuda, a nemoćni roditelji kukali! Ulica je bila CRVENA OD KRVI”(VIDEO) Otkriveno šta su uradili Miona i Stanislav! TOTALNI HAOS DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JULI 2024: Ovan pobjeđuje protivnika, Vodolija rješava sve iz prošlosti Izdato upozorenja za brojne bh. regije zbog jakih pljuskova i grmljavine PREMINULA MARIJA OMAĐIO! Napustila nas je jedna od najljepših glumica svih vremena! NA RAČUNU NI 500 KM! Edita Aradinović na IVICI SUZA: “Nije mi ostalo ništa” Drama u Frankfurtu, Portugal poslije penala prošao hrabru Sloveniju Žene lude za ovom haljinom Meline Džinović KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO) “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmjenjuju nježnosti! STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićke, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi! Konačno lijepe vijesti: Od Enesa Begovića mnogi ovo nisu očekivali

EURO 2024. Njemačka u nadoknadi spasila prvo mjesto, Mađari u 10. minuti nadoknade vremena pobijedili Škotsku

Objavio: RHT
23/06/2024 11:17 PM

Njemačka u nadoknadi spasila prvo mjesto

Utakmicama u Stuttgartu i Frankfurtu večeras je okončano takmičenje u grupi A na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj. U osminu finala će sigurno Njemačka i Švicarska, dok će Mađarska kao trećeplasirana čekati rasplet u drugim grupama.

Njemačka u nadoknadi spasila prvo mjesto / Foto: UEFA

Njemačka u nadoknadi spasila prvo mjesto / Foto: UEFA

Njemačka u nadoknadi spasila prvo mjesto

Švicarska je u dvoboju protiv Njemačke pokazala visoke ambicije na ovom turniru te je vodila 1:0 sve do sudijske nadoknade. U vodstvo su došli u 28. minuti kada je Frulet odlično prošao po lijevoj strani i ubacio, a na pravom mjestu bio je Ndoye koji je zakucao loptu u mrežu. Ipak, Fulkrug je u drugoj minuti sudijske nadoknade pogodio za konačnih 1:1 te tako sačuvao Njemačkoj prvo mjesto na tabeli. Švicarska ide dalje kao drugoplasirana.

Škotska i Mađarska su igrali neriješeno bez pogodaka sve do 10. minute sudijske nadoknade kada je Csoboth postigao gol vrijedan tri boda. Mađarska sada čeka rasplet ostalih grupa da bude među četiri najbolje trećeplasirane selekcije.

Njemačka i Švicarska će već u subotu igrati utakmice osmine finala. Njemačka će kao pobjednik grupe A od 21:00 sat igrati protiv drugoplasiranog iz grupe C, dok će tri sata ranije Švicarska igrati protiv drugoplasiranog iz grupe B.

Rezultati i strijelci

Škotska – Mađarska 0:1 (Csoboth 90+10′)

Švicarska – Njemačka 1:1 (Ndoye 28′ – Fullkrug 90+2′)

Lana Pudar osvojila medalju na Evropskom prvenstvu u Beogradu.

Pročitajte i: Lana Pudar osvojila medalju na Evropskom prvenstvu u Beogradu.


Sjajna bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar osvojila je drugo mjesto u utrci na 200 metara stilom delfin, na Evropskom prvenstvu u Beogradu.

Foto: LEN Aquatics

Pudar je tako osvojila srebrenu medalju na ovom prvenstvu Starog kontinenta.

Do zlata je stigla Dankinja Helena Bach Rosendahl…

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS