calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKSANDRA ZABRINULA SVE! Pokazala tablete koje pije! Donijela DRASTIČNU ODLUKU! Danima je planirala ovo! Oglasio se muftija beogradski: Terorista ne može biti vjernik, niti vjernik može biti terorista OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ:”Hype brod je spreman” “SVI ZNAMO KO JE ONA!” Bukti rat! Grofica URNISALA Ivu Grgurić (VIDEO) NEVIĐENI KARAMBOL U RIJALITIJU Učesnica nasrnula na cimera, pa napala obezbjeđenje, uslijedila hitna reakcija! OVI ZNAKOVI ĆE TEK U DRUGOM BRAKU DOŽIVJETI PRAVU LJUBAV: Tada će naučiti istinski da vole MIONA I STANISLAV PRVI PUT OČI U OČI NAKON SVEGA: Brutalno OPLELI po Ša, pa otkrili sve TAJNE iz njihove veze HYPE PAPARAZZO Jelena Tomašević NAPRAVILA KARAMBOL ISPRED KUĆE!? A onda se iz dvorišta pojavio Ivan Bosiljčić Psiholog otkrio kako da postanete dobar otac MIONA GA UHVATILA ZA SPOLNI ORGAN! Skandalozne scene u rijalitiju, kamera sve zabilježila, nije se mogla obuzdati! SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA! SPAS NAŠLA POD OSTROGOM! STANIJA SE MOLI! Sada je sve jasno (FOTO) Tučnjava na benzinskoj pumpi u Sarajevu: Sijevali noževi, jedna osoba povrijeđena Robotaksiji već voze Amerikom: Pogledajte kako to izgleda (VIDEO) “ANELI JE SRAMOTA za ŽENE koje se BORE za POTOMSTVO!” Ivka Numerolog nije štedjela Ahmićevu, a evo šta misli o novom rijalitiju IMANJE! (VIDEO) “IMALA SAM TRI KARCINOMA, SLALI SU ME KOD PSIHIJATRA” Nada Obrić o borbi sa opakom bolešću, otkrila šta je uradila pred operaciju DRAGANA MIRKOVIĆ I LUKAS ODUŠEVILI UPRKOS PREPREKAMA: Otpjevali dio svog dueta “Sad i zauvijek” i publiku bacili u trans!

ŠOKANTNI KADROVI SA NASTUPA! Rada u miniću grli tanjir pun para, procurilo sve sa privatne žurke, bakšiš sa svih strana! (FOTO)

Objavio: RHT
22/06/2024 9:00 AM

Rada u miniću grli tanjir pun para

Photo: Printscreen Instagram/_marija_manojlovic_

Folk pjevačici Radi Manojlović karijera je procvjetala nakon kompletne izmjene u timu i menadžera, a o njoj i njenim nastupima sada brine sestra Marija Manojlović.

Rada nastupa širom regiona i Evrope, o bakšišu koji dobija može samo da se nagađa, a sada je podijelila jedan snimak sa privatne proslave koji je napravio opšti haos i pometnju na mrežama.

Rada u miniću grli tanjir pun para

Photo: Printscreen Instagram/_marija_manojlovic_

Rada je pjevala i dovela atmosferu do vrhunca, a bakšiš koji je neprestano dobijala nije mogla da drži u rukama, te joj je tanjir sa susjednog stola pomogao da tu ostavi novac.

Manojlovićeva je igrala sa prepunim tanjirom eura i dinara, a gosti su je snimali.

Rada nije skidala osmijeh sa lica, a vjerujemo i da su se gosti odlično proveli.

“Sestra bivšeg dečka joj pravila pakao”

Rada Manojlović nikad nije krila da je Milana Stankovića ostavila zbog košarkaškog menadžera Momira Gajića, a sada je otkrila i neke nepoznate detalje iz veze s njim.

Njihova kratka romansa završila se, prema njenim riječima, krajnje nesportski.

Photo: M.M./ATAImages

Htjela sam da se ubijem jer sam se zaljubila

Pjevačica je godinama bila u odnosu sa Milanom Stankovićem, a jednom prilikom je otkrila kako je došlo do kraha njihove ljubavi.

Sa Milanom je i dan danas u prijateljskim odnosima, a svojevremeno je razmišljala o suicidu zbog ljubavnog kraha.

“Milan je saznao da mi se sviđa drugi muškarac”

– Da, neko mu je javio. Ali, ne, ne slike neke, sačuvaj Bože? Ne, ne, ne. Moga auta parkiranog tamo negdje. Tako da sam ja mislila da nema šanse. Ali, vjerovatno, po mom ponašanju… Znaš, ja sam stvarno osoba koja ne može neke stvari da krije. Ja kad se ohladim, ja se ohladim i ne krijem ni za javnost”.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS