calendar

Petak 28. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovaj video je za kratko vrijeme sakupio gotovo milijardu pregleda: Šta radi ova djevojka? EVO KOLIKO VRIJEDI VIKENDICA JELENE GOLUBOVIĆ! U pitanju je vrtoglava suma, sav novac iz rijalitija uložila u nju! SVI GLEDAJU U DETALJ NA RUCI SINA DRAGANE MIRKOVIĆ: Zgodni Marko RASPAMETIO javnost, evo šta su svi odmah zapazili (FOTO) Horor u Sarajevu! Detalji haosa na Širokači, eksplozija, pa požar na porodičnoj kući, cijelo naselje bez struje! Ima i povrijeđenih? “PUBLIKA ME VRIJEĐA, A JA PLAČEM” Žena od Sultana priznala kroz šta sve prolazi na nastupima: “Ne mogu da podnesem to…” Nina Đogani objavila sliku iz kreveta sa dečkom koji je u zatvoru Lana Pudar: Skoro dvije godine nemam kontakta s ocem, ograđujem se od njegovih izjava Drama na Širokači: Nakon pucnjeva izbio požar na kući! TARU STOJANOVIĆ ZARUČIO AFROAMERIKANAC! Pjevačica rekla “da” dugogodišnjem dečku! (FOTO) Nizozemski pustolov nakon posjete BiH: To je najbolje čuvana tajna Evrope, govorili su mi da je opasno SKANDAL! ŠA TJERAO MIONU DA GA ZADOVOLJI?! Isplivalo sve javno, evo kako ju je navodio na intimne odnose! STRASTI IZMEĐU BIVŠIH LJUBAVNIKA SE NE SMIRUJU! MC Stojan brutalno odgovorio Zorani, njegov potez šokirao mnoge! “SAŠA MIRKOVIĆ JE MOJ SPASITELJ” EKSKLUZIVNO HYPETV u Zagrebu! Nives Celzijus u PRVOM intervjuu o NAJVEĆEM RIJALITIJU NA BALKANU I REGIONU “IMANJE” Nesreća na Barama: Vozilo završilo na krovu Brm, brm! Nives snimila spot za novi hit: “Godište i karoserija ti paše, al’ moja pila je za odlikaše” PROCURILE VRELE FOTKE DANIJELE DIMITROVSKE U BAZENU: Opustila se dok se snimala u hot izdanju, kamera se pomjerila i svi ostali u šoku! (FOTO)

Nakon vijesti da je u DRUGOM STANJU, oglasila se majka Mione Jovanović: Evo šta je rekla za Ša

Objavio: RHT
12/06/2024 6:30 PM

Miona trudna sa Ša

Miona nije otkrila da li želi da ostane u vezi sa Ša ili da raskine sa njim. To se po svemu sudeći svidjelo njenoj majc. Ona je odmah okačila Mioninu sliku, jer se nada da će njena kćerka raskinuti sa reperom.

Miona trudna sa Ša

Tokom današnjeg dana učesnica “Elite”, Miona Jovanović otkrila je cimerki Aneli Ahmić da nije dobila menstruaciju već 33 dana. To je izazvalo veliku pažnju u kući. Mnogi su odmah pomislili da je u drugom stanju sa izabranikom Nenadom Aleksićem Ša. Tako da je ova vijest izazvala brojne reakcije među ukućanima.

Turbulentan odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša mjesecima unazad je jedna od glavnih tema u na imanju u Šimanovcima. Od velike ljubavi do svakodnevnih sukoba i žestokih svađa, a jedan od glavnih problema u vezi im je razmišljanje o roditeljima za koje sumnjaju da ih ne podržavaju.

Mionina majka ne podržava vezu

Odavno je poznato da Mionina majka ne podržava kćerkin odnos sa Nenadom Aleksićem Ša. Međutm kako je Miona tokom prošle noći otkrila da je njen odnos sa Ša na klimavim nogama. On ju je, kako ona sama kaže, izdao kada je rekao da su njih dvoje imali odnose.

Pored toga, Miona nije otkrila da li želi da ostane u vezi sa Ša ili da raskine sa njim. To se izgleda nije svidjelo njenoj majci koja je odmah okačila Mioninu sliku. Očito je da se nada da će njena kćerka raskinuti sa reperom.

Međutim, majka od Jovanovićeve je podijeila sliku iz Zadruge 3. Na njoj je i Miona učestvovala, a na slici Miona drži mikrofon i pjeva. Majka na taj način stavila do znanja da je u Elitu ušla da se ispromoviše kao pjevačica, a ne da se svađa sa Ša.

Tokom jučerašnjeg dana učesnica “Elite”, Miona Jovanović otkrila je cimerki Aneli Ahmić da nije dobila menstruaciju već 33 dana, što je izazvalo veliku pažnju u kući.

– Boli me stomak, danas je 33. dan a ja nisam dobila – rekla je Miona.

Ahmićeva je bila iznenađena ovom informacijom i odmah je počela da spekuliše o tome šta bi to moglo značiti.

Ostali “elitari” su takođe bili zainteresovani za ovu vijest, te su počeli da raspravljaju o mogućim scenarijima i šta bi to značilo za dalji tok “Elite”.

Da li je Miona zaista u drugom stanju i kako će se dalje odvijati situacija na velelepnom imanju u Šimanovcima, ostaje nam da ispratimo.

Podsjetimo, Aneli Ahmić otkrila je Nenadu Aleksiću Ša da se Miona Jovanović naljutila na njega jer je rekao da on svoje osvete ne najavljuje.

Sudeći po svemu, repera ovo nije pretjerano pogodilo jer je odlučio da se do kraja rijalitija ne svađa sa njom.

Hypebih.ba/Srbija danas.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS