calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznijela šokantne detalje iz njene prošlosti Dvije teniserke na OI-ju su kćerke multimilijardera: Takmiči se i zet Bila Gejtsa OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana Doping skandal prvog dana Olimpijskih igara: Dominikanska odbojkašica suspendovana Tragedija u Bugojnu: U požaru stradao muškarac POVRIJEĐEN SAŠA MIRKOVIĆ! Oglasio se iz hotela gdje se dogodila nezgoda! (VIDEO) Trudnica na plaži uhvatila muža s ljubavnicom, ljudi pišu: Zaslužuje zatvor

NOVA DRAMA DRMA BRITANIJU! KEJT MIDLTON viđena u centru za liječenje raka

Objavio: RHT
11/06/2024 4:15 PM

Nova drama Kejt Midlton!

Vijest da je Kejt Midlton juče prije podne viđena na recepciji hotela blizu Medicinskog centra Hjuston u Teksasu, izazvala je haos u britanskoj javnosti.

Credit line: ROTA / Camerapress / Profimedia

Informaciju je objavila izvijesna Amanda Mata na svom TikTok profilu, u roku od pola sata pregledalo je pola miliona ljudi, uslijedile su na hiljade komentara.

“Ona neće biti u hotelu. Imaće svoju kuću negdje na osami”, napisao je jedan korisnik ove društvene mreže, a na stotine njih je dodalo da je “logično da je to uradila”. „Ima smisla da Kejt traži najbolji tretman, bez obzira gde se nalazi“ – glasili su brojni komentari.

Ovaj Centar je poznat po svom revolucionarnom liječenju raka i istraživanju, u njemu su spas potražile brojne poznate ličnosti, među njima muzičar Edi Van Hejlen i bivša teniserka Kris Evert.

Odgovorio mu je drugi korisnik Iksa:

“Govorimo o Teksasu, genije. Mnogi Amerikanci ne bi mogli da identifikuju Kejt Midlton dok je sve bilo ok. Kamoli sad kad je njen izgled promijenjen. Svi pamtimo kako je princa Harija kad je otišao da kupi jelku, neko zamolio za pomoć jer je mislio da tamo radi. I on je takođe “kraljevska krv”. Dakle, Kejt Midlton ne bi morala da traži da zatvore jedno krilo bolnice MD Anderson. Niti bi joj to dozvolili i potpuno mi je logično da se smjestila u hotelu “, napisao je ovaj tviteraš.

Na kraju je morala da reaguje Kensingtonska palata, koja je na zvaničnoj Instagram stranici dala saopštenje:

– Glasine da se Kejt Midlton lieči u Centru za rak MD Anderson u Hjustonu su lažne. Nekoliko svjedoka će reći da ju je vidjelo u Norfloku – glasilo je zvanično saopštenje kraljevske palate.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS