calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ponovo poskupjele cigarete u BiH! Zašto su brojevi tri, šest i devet bili značajni Nikoli Tesli? Slučaj trovanja u dobojskom bazenu pod lupom tužilaštva Dejvid Bekam otkrio: Zaljubio sam se u Viktoriju prije nego što smo se upoznali ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Ne mogu ovo da slušam mirno! “ŠTA VAM MI SMETAMO?”(VIDEO) “MC Stojan i Zorana NEĆE BITI ZAJEDNO!” Ekskluzivno! RASKRINKANA veza repera i 22 godine mlađe pjevačice?! (VIDEO) Hiljade gledalaca napustilo “music week” kad je Karleuša počela svoj nastup! (VIDEO) Darko Lazić VOZI BIJESNU MAŠINU OD 300.000 EURA! Pjevač se pohvalio, a žena ga snimala (FOTO) “KAMO SREĆE DA SAM SPONZORUŠA!” Anja Bla se oglasila poslije RASKIDA od Bake Praseta HITNO OGLAŠAVANJE! Ovi učesnici rijalitija će snositi posljedice ANDREANA ČEKIĆ U VRTLOGU SKANDALA: Pjevačicu bivši TUKAO pred svima u svom rodnom kraju?! Njegova braća je jedva spasila?! Na bh. tržište isporučena voda iz Hrvatske koja može biti štetna za zdravlje OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ I ZAPUŠIO USTA SVIMA! Ništa više neće biti isto NAPRAVILI DAR-MAR u Lisovićima! Nives i Neven se ovako SPREMAJU ZA IMANJE! Ona VOZI TRAKTOR dok pjeva O SOČNIM KARANFILIMA! (VIDEO) Katastrofalne posljedice nezapamćenog nevremena u Bosanskoj Dubici: “Štete se mjere stotinama hiljada KM” (FOTO) Hidriranost organizma vrlo je važna: Koliko vode treba piti tokom ljeta

Preminuo slavni holivudski glumac: Porodica potvrdila tužnu vijest

Objavio: RHT
07/06/2024 1:45 PM

Preminuo slavni holivudski glumac

Glumac Alan Skarf, kojeg pamtimo po ulozi Hermana Voltersa u “Smrtonosnom oružju 3”, preminuo je u 77. godini.

Foto: Wikipedia

Preminuo slavni holivudski glumac

Vijest je potvrdila njegova porodica i navela da je umro u svojoj kući u Kvebeku, piše “Mirror”.

Britansko-kanadski glumac bio je poznat po ulozi u serijalu “Zvjezdane staze”, gdje je igrao lik Magistrata Augrisa.

Skarf se školovao na Londonskoj akademiji muzičke i dramske umjetnosti i započeo je karijeru kao glumac klasične scene. Ostvario je preko 100 velikih uloga u pozorištima širom Evrope (London, Liverpul, Koventri, Pariz, Lil, Kopenhagen, Hag, Madrid, Varšava, Krakov, Moskva i Sankt Peterburg), Kanade i Sjedinjene Američke Države (Njujork, Boston, Nju Hejven, Stamford, Filadelfija, Sijetl, Dalas i Los Anđeles), uključujući kralja Lira, Otela, Hamleta, Jaga, Bruta, Kasijusa, Petručia, Prospera, Sirano de Beržeraka, doktora Fausta, Lutera, ujka Vanju.

On je bio i scenski reditelj čije su produkcije varirale od djela Šekspira do Albija, Brehta, Beketa, Artura Milera, Harolda Pintera, Jevgenija Švarca i Prestona Džonsa.

Popularni umjetnik se ubio nekoliko sati nakon smrti supruge

Pročitajte i: Popularni umjetnik se ubio nekoliko sati nakon smrti supruge.


Francuski
 umjetnik Ben preminuo je u 88. godini, oduzevši sebi život nekoliko sati nakon smrti supruge, navodi se u saopštenju njegove porodice.

Foto: France Bleu La Rochelle – Facebook

Annie Vautier, Benova supruga, umrla je u srijedu u tri sata ujutro, nakon što je u ponedjeljak doživjela moždani udar. Ovo je saopštila porodica Vautier putem Facebook stranice porodične galerije.

“Ne želeći i nesposoban da živi bez nje, Ben se ubio nekoliko sati kasnije u njihovoj kući”, na jugu Francuske, objavila je porodica umjetnika.

“Geniji nikada ne ostaju sami”, dodali su.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Mirror/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS