calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nađen mrtav u zatvorskoj ćeliji: Objesio se počinilac femicida iz Kragujevca RAT NEVIĐENIH RAZMJERA! Žestoke uvrede na račun Janjuša! Lepi Mića izgorio od bijesa pa ga potkačio: “Majmune nemaš ni posao ni zanimanje, ti si muška k….” RACIJA NA NASTUPU DESINGERICE! Policija prekinula nastup! STIŽU RODE, MALI ŽELJKO DOBIJA BRATA ILI SESTRU!? Miljana ponovo trudna sa Ivanom?! (FOTO) Opsadno stanje u Beču nakon otkazivanja koncerta Tejlor Svift: Fanovi neutješni, policija traga za još tri osobe SVI SU MISLILI DA JE NJIHOVA VEZA LAŽ! ANĐELO PRIZNAO KADA ĆE VJERITI ANITU! Otkrio koji trenutak će biti presudan za taj čin Porodica stradalog iz “podmornice smrti” traži astronomsku odštetu: Sumnjaju da su prikrili važnu stvar KORISTI MALO DIJETE DA MANIPULIŠE NARODOM! Aneli Ahmić totalno raskrinkana, skandal dobija novi epilog: “Ona je monstrum!” Juli 2024. godine je bio drugi najtopliji mjesec ikad: Zabilježena i dva dana sa najvećom vrijednosti Dnevni horoskop za 8. avgust 2024. godine: Vodolija da pazi šta priča, Blizancima je glava u oblacima Rafael Nadal odustao od US Opena: Da li je vrijeme za penziju? PLASIRALA SE U FINALE! I druga bokserka za koju IBA kaže da ima XY hromosome bori se za medalju Janjuš ne prestaje da provocira Aneli! Poslao joj OVU PORUKU, ona odmah reagovala i zauvijek mu začepila usta (FOTO) PRVE FOTKE IVANA MARINKOVIĆA SA MALIM ŽELJKOM! Evo šta mu je poklonio! (FOTO) SLAVLJE U DOMU MIONE I ŠA! Objelodanili lijepe vijesti, čestitke pljušte sa svih strana (FOTO) PROCURILA FOTOGRAFIJA MAJE SA DRUGIM MUŠKARCEM: Uhvaćeni dok razmjenju nježnosti u Crnoj Gori! KROFAK ĆE POLUDJETI KADA SAZNA

Mionina LJUBAV prema KROFAKU POTPUNO RAZORILA njenu vezu sa bivšim reperom? “Zašto ne priznaš da voliš Stanislava?” Ša:”Njena izlaganja su jeziva”

Objavio: RHT
06/06/2024 11:45 AM

RAZORENA VEZA Mione i Ša?

Krofak je i dalje glavni kritičan pojam u vezi nekada poznatog muzičara i mlade pjevačice. Da je Nenadu teško da kohabituje sa MMA borcem sve je očiglednije.

Haotičan odnos Mione i Ša puni novinske stupce. Veza predstavlja jednu od glavnih tema stanovnika velelepnog imanja u Šimanovcima.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Voditelj je tokom emisije prošle noći postavio pitanje gledaoca koje je izazvalo još veći jaz imeđu ovo dvoje ljudi. 

 –Miona zašto ne priznaš da još uvijek voliš Stanislava? Mučite jedno drugo, gledamo vaše snimke i poglede. Jasno je koliko se vas dvoje volite, a Ša ti se gadi. Svaki njegov dodir, izlaganje, češkanje, kada ćeš to presjeći? – glasilo je pitanje.

– Ša mi se apsolutno ne gadi, neka njegova izlaganja su mi kritična. A što se tiče Stanislava ne znam zašto iko tako vidi. Mene može svako da vidi kao par sa bivšim muškarcem – rekla je Miona.

RAZORENA VEZA Mione i Ša?

– Meni se nikad nije dešavalo da mi partnerka ne da da se poljubimo. Gledaoci zbog njenih odgovora smatraju tako, umjesto da kaže boli me ku*ac, ona kaže imate pravo. Meni uvijek to stvara crv sumnje – rekao je Ša.

– Nisi dobro – rekla je Miona.

– Meni su njena izlaganja jeziva, nju radi rijaliti – rekao je Ša.

– Evo ga opet – rekla je Miona.

– Ona se neće promijeniti, ona ovo ne siječe, ona daje prostora. Ili uživa u ovome ili je ovo teška boleština. Ona nema osjećaj – rekao je Ša.

– Šta ja imam od toga što drugi ljudi vide? – upitala je Miona.

BONUS VIDEO:

sd.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS