calendar

Sreda 7. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIONA SE ŠOKIRALA KAD JE UPALA NA NENADOV INSTAGRAM: Našla skandalozne prepiske i flertovanje Najveća bomba OIimpijskih igara ima 42 godine, njene tvrdnje šokirale sve: “Teže je bilo ostati nevin prije braka nego završiti fakultet” (FOTO, VIDEO) U BH Film programu 30. SFF-a 27 svjetskih i dvije internacionalne premijere Poznat identitet policajke koja je oduzela sebi život u Sarajevu Poslije svađe sve je slađe! Zoran Marjanović i Indy planiraju tajno vjenčanje? ŠOK PREOKRET! Beč se priprema za velike gužve: Stiže najveća pop zvijezda današnjice, karte rasprodane u rekordnom roku Medicinska sestra osumnjičena za pokušaj krađe novorođenčeta iz porodilišta TEODORA DŽEHVEROVIĆ ZABRINULA FANOVE! O njenim slikama bez šminke i perike svi bruje (FOTO) MAJA I STANISLAV SE NE MOGU OBUZDATI! Svi u šoku gledaju šta rade na plaži Epidemiološka situacija: Na UKC RS hospitalizovano sedam pacijenata oboljelih od korone Astrolozi objavili upozorenje: Sutra dan “tri osmice” STANISLAV KROFAK PROGOVORIO O MAJI! Gore društvene mreže, fanovi zabrinuti za njihovu vezu na daljinu FESTIVAL PRIJATELJSTVA Galija i Divlje jagode raspjevali Goraždane “SLOBINA ŽENA MI JE UPALA U STAN I ŠAMARALA MUŽA” Skandalozne tvrdnje sadašnje žene Jeleninog bivšeg! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima napravila šuplju pitu! Ronda i mašta o buregdžinici (VIDEO) Miona se izblamirala kao nikad! Javno se obratila Ša i napravila kobnu grešku

ASMIN DRUDŽIĆ ŽESTOKO POTKAČIO ANELI I JANJUŠA: Nakon saznanja da je Ahmićeva TRUDNA spremio im i POKLON, šok

Objavio: RHT
05/06/2024 7:00 PM

Asmin potkačio Aneli i Janjuša

Aneli Ahmić danas je napustila “Elitu” kako bi otišla na ginekološki pregled, na kom je ustanovljeno da je u šestoj nedjelji trudnoće.

Sada se tim povodom oglasio njen bivši muž, Asmin Durdžić, koji je iskoristio priliku da se ruga Janjušu i Aneli.

Počeo sam danas sa izgradnjom “Vila Janjušević” malo da ih poguram, da imaju gdje po izlasku, pošto si me sinoć ponovo potkačio, evo ti kontejner od mene za babine – napisao je Asmin uz priloženu fotku.

Inače, nakon što se vratila od ginekologa Janjuš i Aneli pričali su o bebi.

Šta bi ti volio da bude muško ili žensko? – pitala je Aneli.

Žensko iskreno, to sam uvijek volio da bude žensko ali pošto imamo djevojčice možda je bolje da bude muško – rekao je on.

To i ja isto kažem i imam osjećaj da ću roditi dječaka – rekla je Aneli.

Iskrvili smo se toliko, tačno ovih mjesec i nešto su nam bile svađe katastrofa, a to je tačno kad si zatrudnila počelo – rekao je Janjuš.

Čitajte i VELIKI SOLISTIČKI KONCERT MIROSLAVA ILIĆA! Legenda narodne muzike nastavlja tradiciju

Kao što ste navikli, sada već tradicionalno, legenda narodne muzike Miroslav Ilić održaće koncert za svoj rođendan!

Veliki solistički koncert Miroslava Ilića

Nakon spektakularnih koncerata povodom pedeset godina uspješne karijere, velikan domaće muzičke scene, Miroslav Ilić, u sinergiji sa Hype produkcijom najavljuje još dva velika koncerta koji će se tradicionalno održati 10. i 11. decembra od 20 časova u Plavoj Dvorani Sava Centra. Dvorana u novom ruhu, opremljena najsavremenijom scenskom tehnikom i opremom, slušaocima će upotpuniti sam muzički ugođaj

Ulaznice su u prodaji na svim Ticket Vision prodajnim mjestima, kao i putem sajta www.tickets.rs

BONUS VIDEO

hypebih.ba/espreso.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS