calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji

VRATIO SE STAROM POROKU?! Društvene mreže bruje o pijanstvu Ivana Marinkovića

Objavio: RHT
05/06/2024 9:30 AM

Ivan Marinković se vratio alkoholu!

Iako je priznao da se izliječio i da više ni kap alkohola neće uzeti, Ivan Marinković je ipak poklekao! Naime, on je na sinoćnoj žurci od svojih cimera žickao alkohol, što ih je mnogo iznenadilo, juer svi znaju da on ne pije.

Foto: Printscreen/Youtube/zadrugaofficial

Međutim, izgleda da ga je zatvoren prostor uništio, da je postao slab sa živcima, sve češće se svađa i ulazi u rasprave….pa je odlučio da se opusti uz žestinu! To za sada sigurno ne zna njegova žena Jelena, jer bi došlo do neviđenog skandala.

Ivan Marinković se vratio alkoholu?

– Ivan je isto pijan, tri puta mi je tražio pivo. Je l’ si video koliko je Ivan pijan? Dolazio je da uzme da pije, on se nije ni otreznio – pričao je Terza p’ojedinim ukućanima koji nisu bili na žurci.

Onda su svi čekali da se on pojavi, ali od Ivana nije bilo ni traga ni glasa. Izgleda da je završio negdje u nekom ćošku, dok se ne otijrezni. Jer Jelena kada ga bude vidjela ima svašta da bude, Ima preko ograde da grebe da izađe. Kako je i sam pričao ona je mnogo nezgodna kada se naljuti, a njihove svađe se su učestalije u posljednje vrijeme. Svađaju se malo sa drugim cimerima, malo njih dvoje međusobno. Ali ovaj alkoholizam i što je opet ušao u čašicu mu neće lako preći. A nedavna svađa je toliko bila velika da su svi pomislili da će Jelena da podnese papire za razvod braka.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS