calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“IGRA ISTINE” STANISLAV PRIZNAO DA SVE RADI PLANSKI! Odao se u razgovoru sa Mionom “Vojaž i njemu slični NEĆE DOČEKATI NI KRAJ GODINE U ŠOUBIZNISU!” Karleuša DALA BRUTALNU LEKCIJU reperima i šokirala: “DILUJU D*OGU” NEUROHIRURG OTKRIO: ŠA MOŽE DOŽIVJETI MOŽDANI UDAR! Ima visok pritisak, a odbija lijekove DNEVNI HOROSKOP ZA 1. JULI 2024: Iznenadni obrti pred Ovnovima, Blizanci “pršte” od ideja ZAŠTO MATORINI RODITELJI NE DAJU ANITINE LIČNE STVARI?! Hoće li morati intervenisati i policija? Ubica supruge plakao u Tužilaštvu: Evo šta je rekao tužiocu, otkriveno i šta je radio u Zagrebu Maja iskreno o svom odnosu sa Stanislavom: Dala sam sve od sebe! Ema Radujko na nastupu ZAJAHALA BIKA: Suknja se podigla, pa pokazala više nego što treba Juli počinje “čudnim” događajima, najviše će pogoditi dva znaka horoskopa ASMIN ISKEŠIRAO PRAVO BOGATSTVO ZA OVO! Stanija pokazala u kakvom luksuzu uživaju, pa poručila: Na mjestu zločina! Španija izbacila Gruziju i zakazala spektakularan okršaj u četvrtfinalu JEDVA ČEKAM “IMANJE”: Iva Grgurić hoće da MUZE KRAVU! Najavila URNEBESNO takmičenje sa bliznakinjama “Ko šta izmuze, to pije!” (VIDEO) Crnogorska policija procesuirala suprugu napadača na ambasadu Izraela u Beogradu KARLEUŠA HITNO REAGOVALA ZBOG EME RADUJKO! Nije mogla više da izdrži, javno joj odgovorila! (FOTO) Nakon preokreta i produžetaka: Englezi srušili Slovačku za četvrtfinale ŠA NE PRESTAJE DA PIJE ZBOG MIONE I STANISLAVA! Reper ne može da dođe sebi, “tuče” po alkoholu od jutros!

PA KAKO SAD OVO? Otkrivena velika tajna o svadbi, niste o ovome ni POMIŠLJALI

Objavio: RHT
05/06/2024 9:15 AM

Otkrivena velika tajna o svadbi

Takmičar “Elite”, Marko Đedović otkrio je Lepom Mići da je sasvim slučajno saznao da je Jovana Tomić Matora odlučila da stane na ludi kamen sa Anitom Stanojlović i napravi svadbu u Crnoj Gori.

Otkrivena velika tajna o svadbi/Foto: Instagram

Kako kaže Marko, smatra da je svadba koju su napravile na Svetom Stefanu u Crnoj Gori samo predstava za javnost.

Otkrivena velika tajna o svadbi

Ja za Anitu i Matoru nisam imao pojma šta se dešava. Meni je Matora govorila kako ne može sa njom i da joj je ona katastrofa, jer je tako pričala meni u “Šiša baru” na intervjuima. Govorila je da je neće duša, samo kad je pijana i tako je bilo do posljednja dva intervjua, pa je rekla da joj prija pažnja. Napolju me je pozvala i rekla: “U Amsterdamu pravim svadbu sa Anitom”, ja sam nju od sramote otpratio sa Instagrama jer je pravila katastrofu. Sljedeća informacije je da će svadba biti u Crnoj Gori i da li hoću da budem kum, a ja kao da sam pao sa Marsa.

Ja sam spustio slušalicu, Ermina je došla kod mene tu noć, plakala i vrištala, a onda je došla i Matora, pa i Tamara. One su tad uzele telefon i pisale jednoj osobi, ne mogu da kažem kojoj i pisale: “Top svadba, a razvod u “Zadruzi”, malo da se zezamo”. Meni Matora to nikad nije rekla i ne znam da li ona to zna. Milan Milošević isto zna da su pisale da je to sprdnja – govorio je Marko.

Foto: Instagram

Ja samo kažem odakle njoj inspiracija da ovdje nekog pet mjeseci ponižava, a onda da je ženi? – upitao je Lepi Mića.

“Ona se zaljubi za 15 dana”

Matora to meni nikad nije rekla, niti je meni tako izgledalo. Znam Matoru, ona se zaljubi za 15 dana – dodao je Marko.

Matora nikad u životu nije bila bitnija. Ako ona nekog j*** samo kad je pijan, maltretiraš, a onda ženiš, pa ja imam pravo da sumnjam na sve. Kako se to desilo i odjednom prebacila da je žena života i sve je drama. A drugarice kažu da je to sprdanja svadba – pričao je Mića.

Ja vama da kažem to nisu druženja, oni tjeraju cirkus napolju gori nego ovdje. Ja ništa od ovoga nisam znao, da jesam sve bi drugačije bilo – dodao je Đedović.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/espreso.rs/O.T

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS