calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANĐELO OVIM RIJEČIMA BRUTALNO OSRAMOTIO ANITU!? Ranković ne prestaje da iznosi detalje raskida u javnost! Priznao da li ga je porodica natjerala da je ostavi!? Milica odlučila da jednom za sva vremena ušutka Terzu! Ovo je baš nisko ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima ljuta zbog provokacija: Šta vi znate, ja kuham iz ljubavi… SLIJEDI ŠOK ANELI PLAČE I KUKA ZA JANJUŠEM?! Spomenula i svoj odnos s Matejom DRUGI PIŠU: Filmski hit prema životu Ace Lukasa dobio nastavak: Dio kadrova snimljen je u Zagrebu TRUDNU MILJANU IZGAZIO I VUKAO ZA NOGE: Skandalozan snimak kruži internetom! SINOĆ IZGUBILA BEBU? Prevara za Ginisa: Zaposlila se u 16 kompanija, a nikada se nije pojavila na radnom mjestu Formiran predmet u Tužilaštvu HNK: Kamenolom u Jablanici Šta se dešava s vašim organizmom ako pretjerano konzumirate so TERZU STIGLO GORKO KAJANJE Zažalio zbog varanja trudne vjerenice EVO KAKO IZGLEDA VELJKO PILJKIĆ BEZ BRADE I DUGE KOSE! Seka Aleksić podijelila fotku svog muža, pa pokrenula lavinu komentara! Totalno je neprepoznatljiv! (FOTO) Kako razlikovati kopiju od originalnog parfema? Oglasila se Nina Badrić: BiH je uvijek bila zemlja gdje sam široke duše i velikog srca dočekana ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima cvrkutala Elmedinu na uho: Volim te živote moj, što si ljut zbog Jane… “Istjerali smo je na balkon” Megan Markl izgledala zapanjujuće dobro na crvenom tepihu: Da li je ovo bilo prikladno? VELIKA IZDAJA U RIJALITIJU Objavljen snimak kao dokaz afere Mione i Gastoza! Ša će biti totalno uništen

MAJA POKUŠAVA DA PREVARI PRODUKCIJU! Procurio tajni razgovor, očekuje se hitna odluka, nije znala da kamere snimaju!

Objavio: RHT
03/06/2024 7:10 PM

Pokušaj prevare

Izbačeni učesnik Pavle Milevski imenovao je Anitu Stanojlović za ovonedeljnog vođu, a Maja Marinković odmah se bacila u akciju.

Kako se može vidjeti na jednoj stranici koja se bavi učesnicima rijalitija, Maja je molila Anitu da za potrčke postavi upravo nju i Stanislava Krofaka.

-Maja molila Anitu da stavi nju i Stanislava za potrčke – napisali su oni nakon što su čuli tajni razgovor Marinkovićeve i Stanojlovićeve.

Maja je samim tim prekršila i veoma strogo pravilo produkcije, budući da nije dozvoljeno sugerisati drugima za potrčke i omiljene osobe.

Ostaje nam da vidimo šta će se večeras desiti i da li će Anita poslušati Maju.

Ukućani su nedavno redom komentarisali i govorili im u lice svoje mišljenje, a na red je došla Miona Jovanović. Miona je bila poprilično surova, pa je Maji sasula u lice najbrutalniju istinu i poručila da muškarcima samo krpa, koju iskoriste i bace.

-Anđelo je fin, dobar i kulturan. O njemu sve najlapše. O Maji sve najgore. Poznata je po tome što je razvodila muževe od žena. Iskoriste te kao krpu, pa te šutnu. Nju šaljem, Anđela ostavljam – kazala je Miona.
Budući da mu je starleta drugarica, Boža je upućen o čemu Maja razmišlja. Otkrio je da se Marinkovićeva opasno pokajala zbog ulaska u vezu sa MMA borcem.

Čitajte i MIONA IMALA RAZGOVOR SA PRODUKCIJOM! Ne može više da ćuti o Ša, otkrila skandalozne detalje!

Popularna učesnica “Elite”tokom današnjeg dana obavila tajni razgovor sa Drvetom mudrosti u Rajskom vrtu kako bi podijelila svoje unutrašnje dileme i emocije. Nakon što je Nenad Aleksić Ša javno progovorio o njihovom intimnom odnosu, Miona je osjećala potrebu da izrazi svoje osjećaje.

Dešava se moja noćna mora koja se eto nastavlja, moj partner je pričao nešto što nema potrebe da se priča. Nekako se dešava nešto što nisam očekivala, osjećam se kao da me je neko izdao bez da trepne – žalila se Miona.

BONUS VIDEO

Hypebih.ba/Hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS