calendar

Petak 28. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovaj video je za kratko vrijeme sakupio gotovo milijardu pregleda: Šta radi ova djevojka? EVO KOLIKO VRIJEDI VIKENDICA JELENE GOLUBOVIĆ! U pitanju je vrtoglava suma, sav novac iz rijalitija uložila u nju! SVI GLEDAJU U DETALJ NA RUCI SINA DRAGANE MIRKOVIĆ: Zgodni Marko RASPAMETIO javnost, evo šta su svi odmah zapazili (FOTO) Horor u Sarajevu! Detalji haosa na Širokači, eksplozija, pa požar na porodičnoj kući, cijelo naselje bez struje! Ima i povrijeđenih? “PUBLIKA ME VRIJEĐA, A JA PLAČEM” Žena od Sultana priznala kroz šta sve prolazi na nastupima: “Ne mogu da podnesem to…” Nina Đogani objavila sliku iz kreveta sa dečkom koji je u zatvoru Lana Pudar: Skoro dvije godine nemam kontakta s ocem, ograđujem se od njegovih izjava Drama na Širokači: Nakon pucnjeva izbio požar na kući! TARU STOJANOVIĆ ZARUČIO AFROAMERIKANAC! Pjevačica rekla “da” dugogodišnjem dečku! (FOTO) Nizozemski pustolov nakon posjete BiH: To je najbolje čuvana tajna Evrope, govorili su mi da je opasno SKANDAL! ŠA TJERAO MIONU DA GA ZADOVOLJI?! Isplivalo sve javno, evo kako ju je navodio na intimne odnose! STRASTI IZMEĐU BIVŠIH LJUBAVNIKA SE NE SMIRUJU! MC Stojan brutalno odgovorio Zorani, njegov potez šokirao mnoge! “SAŠA MIRKOVIĆ JE MOJ SPASITELJ” EKSKLUZIVNO HYPETV u Zagrebu! Nives Celzijus u PRVOM intervjuu o NAJVEĆEM RIJALITIJU NA BALKANU I REGIONU “IMANJE” Nesreća na Barama: Vozilo završilo na krovu Brm, brm! Nives snimila spot za novi hit: “Godište i karoserija ti paše, al’ moja pila je za odlikaše” PROCURILE VRELE FOTKE DANIJELE DIMITROVSKE U BAZENU: Opustila se dok se snimala u hot izdanju, kamera se pomjerila i svi ostali u šoku! (FOTO)

ŽESTOKA TUČA JELENE I ŽANE! Marinkovićeva žena SKOČILA NA CIMERKU i krenula da je šamara i bije, isplivao i snimak! (VIDEO)

Objavio: RHT
03/06/2024 6:50 PM

Tuča Jelene i Žane

Photo: Printscreen Instagram/samo_realno6_

Nakon što se emisija “Podela budžeta” održala na imanju u Šimanovcima, uslijedio je iznenadni sukob Jelene Ilić Marinković i Žane Đorđević Milinković, poznatije kao Žana Omnia, što je rezultiralo fizičkim okršajem.

Urgenntom odlukom Velikog šefa, supruga Ivana Marinkovića kažnjena je oduzimanjem tromjesečnog honorara, a sada je na društvenim mrežama osvanuo i snimak makljaže.

Photo: Printscreen Instagram/samo_realno6_

Naime, kako se može vidjeti u video-klipu koji je užasnuo javnost, Žana je uspjela da isporovocira Jelenu pominjući joj abortus, što je izazvalo da Marnkovićki “padne mrak na oči” i fizički nasrne na svoju cimerku.

Sve se desilo u sekundi. Nakon što je skočila na Omniju i oborila je na krevet, Ivan Marinković je dotrčao kako bi sklonio svoju ženu i pokušao da je obuzda.

Tuča Jelene i Žane

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by @samo_realno6_

Čitajte i PJEVAČICA PROŠLA PAKAO?! Muž je ucijenio djetetom, kockao se, napijao, a onda se u jednom danu sve promijenilo

Majka Marije Šerifović nikkada nije voljela da priča o svom privatnom životu.

Ona je jednom prilikom kada je isplivala istina o njenom lošem braku priznala da je trpjela sve samo zato da se ne bi odvojila od kćerke Marije.

– Bila sam dijete, šta sam znala sa 18 godina. Mnogo toga sam krila, čak i od roditelja. Tata da je znao, on bi ga odrobijao. Dobro, nekad sam mogla da sakrijem, nekad nisam. 

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS