calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta! SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu! SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji NUDI NAGRADU OD 25.000 EURA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak

MIONA I STANISLAV POKUŠAVAJU PREVARITI SVE? Hoće li praviti svadbu nakon rijalitija?

Objavio: RHT
01/06/2024 9:59 AM

MIONA I STANISLAV POKUŠAVAJU PREVARITI

Mnogi sumnjaju da su Miona i Stanislav djelovali po tajnom planu, koji su skovali još prije ulaska u rijaliti

Foto: Printscreen/ Instagram

Nakon raskida veze između Maje Marinković Stanislava Krofaka, a potom drame između njegove bivše djevojke Mione Jovanović i repera Nenada Aleksića Ša, u “Beloj kući” svi raspravljaju o mogućem pomirenju bivših partnera.

MIONA I STANISLAV POKUŠAVAJU PREVARITI

Naime, mnogi sumnjaju da su Miona i Stanislav djelovali po tajnom planu, koji su skovali još prije ulaska u rijaliti. Plan je navodno bio da se po završetku šou-programa ponovo spoje i vjenčaju.

Sada se pojavljuje sve više detalja o njihovoj potencijalnoj zavjeri, tvrde mediji.

– Njih dvoje su skovali pakleni plan kako da zavrte glavnu priču oko sebe i što bolje prođu u rijalitiju, a onda napolju da se vjenčaju. Više je nego očigledno da poslije svega nisu ljuti jedno na drugo, dok im se gađenje prema rijaliti-partnerima odmah primijeti na faci. To ne mogu da sakriju. Podrška porodica koje i dalje na njih gledaju kao na par takođe je čudna u datim okolnostima, gdje su oni pred kamerama s drugim partnerima. I to baš onim oko kojih se uvijek diže najviše prašine – priča upućeni izvor za “Republiku”.

MIONA DOŽIVJELA NERVNI SLOM…

Pročitajte i: MIONA DOŽIVJELA NERVNI SLOM, PA IZLETILA IZ BELE KUĆE! Ša je ne ostavlja na miru, progonji je i prati, ona VAN SEBE!

Ukućani su juče uživali u trpezi, kao i muzici, a Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su napustili proslavu, pa se posvađali u dvorištu. Naime, Ša se požalio Mioni na Uroša Stanića, koji ga neprestano provocira, ali ona nije želila da sluša njegovo kukanje, pa mu je poručila da odmah prestane da je smara, jer želi da sluša muziku i uživa u današnjem danu:

-Uroš je rekao da će me uništiti – rekao je Ša.

– Što se ti osvrćeš i pokazuješ srednji prst? – upitala je Miona.

– Provocira me – dodao je Ša.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS