calendar

Sreda 26. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Aneli je LAŽOV?! Nisam Janjuševa krofnica!” Ekskluzivno! Ana Jovanović OPLELA po Ahmićki i Janjuševiću! (VIDEO) LUNA PODIJELILA SRETNE VIJESTI! Radost u domu, čestitke stižu sa svih strana (FOTO) Srbija na nogama: Mediji objavili vijest koju čekaju svi Buran ljubavni život Milice Pavlović: Upoznajte najveću ljubav “seksi senjorite” “CAR JE ZAKLINJAO DIJETE U STOMAKU!” Dejan BRUTALNO “On je DEBEO I LIJEN! “Filip žali što se Dalila udaje!” Ko je kralj sreće u horoskopu? Ovaj znak privlači sreću kao magnet u životu BACITE ŠAMPON ZA SUHO PRANJE KOSE: Postoji bolji način, ovaj trik čini čuda za masnu kosu! Teodora Džehverović puca od seksepila: Pjevačica u provokativnom izdanju mami uzdahe jačeg spola Bio je strašan fudbaler, ali seljak! Proročke riječi Ace Lukasa o Draganu Stojkoviću Piksiju MILI IMA NAJZGODNIJU SUPRUGU NA ESTRADI: Zaljubio se u nju na prvi pogled, a ona izgleda BOMBASTIČNO! (FOTO) Sarajevo: Nevrijeme u Starom Gradu napravilo priličnu štetu, drvo sa Žute tabije palo na ulicu Hoće li Đoković na kraju zaigrati na Vimbldonu: Sutra će mnoge stvari biti jasnije “TO JE BOLESNO!” Ekskluzivno! Ana Jovanović PRIZNALA da li je bila u VEZI sa Bilalom?! (VIDEO) OGLASIO SE OTAC MALE DANKE ILIĆ: Nadam se da će sve izaći na vidjelo vrlo brzo! PUCAJU BRAKOVI! ZAŠTO SE SVAKO TREĆE VJENČANJE U NIKŠIĆU ZAVRŠI RAZVODOM! O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU JE DUGO ĆUTAO?! Gagi Đogani konačno otkrio sve o bolovima koje trpi

JAVNOST ZGROŽENA! ŠA PAO NAJNIŽE? Snimljen kako LJUBI MEĐUNOŽJE Mione! Reakcije su JEZIVE

Objavio: RHT
31/05/2024 7:20 PM

JAVNOST ZGROŽENA!

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović su tokom rijalitija toliko učestalo počeli da se svađaju, da su mišljenja mnogi da, da je njihova veza navodno lažna.

Foto:Youtube printscreen/Zadruga official

Ono što je bila glavna tema je trenutak kada je Ša otkrio da je sa Mionom imao odnose, dok je Miona ipak demantovala i i dalje tvrdi da nisu imali odnose, ali da jesu bili prisni.

Repera je ovo iznerviralo, a gledaoci smatraju da je Ša namjerno rekao za odnose, da bi vidio reakciju Stanislava Krofaka, a da je Miona poricala takođe bog Stanislava.

JAVNOST ZGROŽENA!

Šokantni kadrovi rijalitija danas su iznenadili sve gledaoce a društvene mreže su izgorile nakon što je kamera snimila Ša koji ljubi međunožje Mione. I to u dvorištu.

Foto:Instagram printscreen/tko tu koga

U usta ne može, ali može…”, glasio je samo jedan od komentara.

Miona je prethodno podsjetimo rekla Ša da ne želi da je on grli i ljubi, a repera je to iznerviralo do te mjere da joj je priprijetio raskidom.

SVE VIJESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Za prijavu je potrebno:
1. Dvije jasne fotografije
2. Video u trajanju do 1 minuta u kojem ćete se ukratko predstaviti
3. U pisanoj formi:
Ime i prezime
Datum rođenja
Visina, težina
Zanimanje
Da li ste učestvovali u nekom rijaliti formatu do sada?
Da li ste osuđivani?
Hobi
Razlog prijave
Link profila na društvenim mrežama

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS