calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

“PLAŠIM SE DA ĆU TE POVRIJEDITI, PSIHIČKI SAM LOŠE!” Stravično ponašanje Miljane Kulić, prišla Bebici dok je spavao i uradio ovo!

Objavio: RHT
31/05/2024 5:20 PM

Stravično ponašanje Miljane Kulić

Photo: Printscreen Youtube Pink

Miljana Kulić sinoć je u kući Odabranih prišla bivšem dečku Nenadu Macanoviću Bebici na kojeg je u posljednje vrijeme često nasrtala.

Kulićeva je zamolila Nenada da se probudi kako bi mu saopštila da uopšte nije psihički dobro i da se plaši da će mu nauditi, iako to ne želi.

 Probudi se, molim te, da te ne bih nečim povrijedila, jer sam psihički loše. Sad sam budila Zolu, evo budim i tebe. Ako te udarim nečim, šta ćemo onda? A ne želim – rekla mu je Miljana.

Stravično ponašanje Miljane Kulić

Photo: Printscreen Instagram/jasi_jasi_svi_su_nasi2

Gledaoci i korisnici društvenih mreža koji pomno prate dešavanja u rijalitiju ostali su zatečeni riječima Miljane Kulić, a mnogi su izrazili zabrinutost.

 -“Jezivo”, “Sve smo ovo znali, samo je sad i priznala”, “Vodite je na liječenje”, “Ludača”, “Naudiće nekome”, “Nekoliko njih se plaši i da spava zbog Miljane” – bili su samo neki od komentara.

Čitajte i: “MILJANA VRŠILA VELIKU NUŽDU U BAZENU!? Cimerka naišla na jeziv prizor

MILJANA VRŠILA NUŽDU U BAZENU!?

– Ti si mentalno zaostala osoba je l’ razumiješ? Mi svi spavamo i ti uzela tu da pjevaš. Nemoj da ti se ja nakačim na vrat, tek onda ćeš imati stres, znaš da nisam normalna koliko i ti. Glupačo glupa, tebe narod gleda kao bolesnika, ali razumijem zašto si prsla, nemaš ni život ni ništa. Se*eš druže od kuće do bazena, a imaš 30 godina – izvrijeđala je Stefani.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS