calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta! SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu! SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji NUDI NAGRADU OD 25.000 EURA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak

ŠA PONOVO DOŽIVIO POMRAČENJE SVIJESTI! Miona: Ne sjećam se da sam ga odbranila

Objavio: RHT
31/05/2024 11:20 AM

Miona: Ne sjećam se…

Nenad Aleksić Ša ponovo je doživio pomračenje svijesti, nakon što je njegova djevojka Miona Jovanović branila bivšeg!

Miona: Ne sjećam se... / Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official
Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Reper je doživeo poniženje pred cimerima. Pjevačica je ponovo stala uz Stanislava Krofaka, što je Ša dovelo do ludila.

Miona: Ne sjećam se…

Nakon Mioninog zalaganja za bivšeg Ša je zahtijevao da ga ostavi, jer kako je istakla, on nije dovoljno dobar za nju.

Ona treba da kaže koji je gori, pa da kaže da sam ja najgora osoba sa kojom je bila. Ona mene na tihoj vatri prži. Neka raskine sa mnom ako tako hoće. Ovo je vrijeđanjeNjena drugarica Aneli je nagovara protiv mene. Meni je dosta svega. Ja ću svaki dan govoriti šta su rekli jedno za drugo, ne zanima me – govorio je Ša.

Podsjećanja radi, prethodno je Miona ponovo stala u Krofakovu odbranu. Pjevačica je više puta ustala i rekla da smatra da Stanislav nije ništa loše uradio. Ona je, inače, uvijek na njegovoj strani, a Ša ludi od te činjenice!

Rekla sam da ja ne mislim da je on nju udario, samo je zadržao da se nešto ne bi desilo. Ja se ne sjećam da sam ga odbranila – rekla je Miona.

Nakon što je pjevačica odbranila bivšeg, Ša je opet predmet šprdnje u “Beloj kući”.

Čitajte Hypebih.ba

Pročitajte i: Otac Nenada Aleksića Ša iznenadio sve: Ništa se ne mijenja!

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS