calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta! SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu! SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji NUDI NAGRADU OD 25.000 EURA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak

Otac Nenada Aleksića Ša iznenadio sve: Ništa se ne mijenja!

Objavio: RHT
30/05/2024 3:59 PM

Ništa se ne mijenja!

Zoran Aleksić, otac popularnog repera Nenada Aleksič Ša, dao je svoj sud o odnosu svog nasljednika i Mione Jovanović.

Ništa se ne mijenja! / Foto: Youtube/printscreen TV PIN
Foto: Youtube/printscreen TV PINK

Zoran tvrdi da je najbolje da sve probleme sada dok su u rijalitiju osjete na svojoj koži.

Ništa se ne mijenja!

– Ne bih opet da pričam previše na ovu temu, ali bih rekao da se situacija nije ništa promijenila. U odnosu na prije nekoliko mjeseci. Oni treba sve da iskuse, pa da vide da li su jedno za drugo ili ne. U suprotnom, ništa nisu uradili niti popravili. Vidim da se ništa ne mijenja, ali ja ne mogu tu kao treća osoba da sudim – kratko je poručio reperov otac.

Podsjećamo, Miona nije krila svoje razočaranje kada je njen dečko Ša prekršio njihov dogovor i rijaliti učesnicima otkrio intimne detalje njihovog odnosa. Zaboljelo ju je što su njeni roditelji na taj način saznali šta su njih dvoje radili.

S druge strane, Stanislav Krofak je branio bivšu djevojku, što je dodatno napravilo tenziju u “Beloj kući”. Reper je napravio skandal, jer je uvjeren da Krofak još ima emocije prema pjevačici.

STANISLAV BACIO OKO NA ANELI!

Pročitajte i: STANISLAV BACIO OKO NA ANELI! Ne zanimaju ga Majine prijetnje!

DA LI JE NA POMOLU POMIRENJE MIONE I STANISLAVA?!

MAJA SE SLOMILA! Starleta u suzama zbog tajnog abortusa.

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS