calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji

RASPISANA POTJERNICA ZA ANITOM!? Starleta se sve priznala

Objavio: RHT
29/05/2024 10:40 PM

Haos u Beloj kući

Anita Stanojlović otvorila dušu, slomila se pred kamerama! Starleta je iskreno govorila o ljubavnim problemima i potezu koji nikad neće da zaboravi.

Njena iskrenost dirnula je mnoge gledaoce, ističući važnost suočavanja sa emotivnim ranama. Ona je otvoreno pričala o ocu svog djeteta, trudnoći, ali i bjekstvu od kuće.

Foto: youtube/printscreen PINK TV
Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Haos u Beloj kući

Strleta je ispričala kako su njeni nisu znali gdje je nestala, pa se našla na potjernici. Anita je iznijela sve detalje.

– Mogu da pričam o njemu što sam ga povrijedila i što sam pričala toliko o njemu. Što se tiče mog bivšeg dečka ja sam pobjegla od kuće, odlijepila sam za njim. On je imao udes i otišla sam kod njega u bolnicu. Pokrenuli su moji potjernicu jer nisu znali gdje sam, poslije mjesec dana ja sam opet otišla kod njega, mama više nije mogla da me kontroliše, onda su se desile naše tuče i ja sam shvatila da sam peti mjesec trudnoće, što se tiče Matore samo mi je bolno što se moja porodica vrijeđa i stavlja u neki koš – rekla je Anita.

Čitajte i:”CIKA I VRISKA! OBEZBJEĐENJE REAGOVALO ZBOG ANĐELA I ANITE! Šok! Nastala pometnja u Beloj kući

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS