calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta! SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu! SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji NUDI NAGRADU OD 25.000 EURA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak

ŠA IZBAČEN IZ “BELE KUĆE”! Hitna odluka zbog ovoga

Objavio: RHT
28/05/2024 3:59 PM

ŠA IZBAČEN IZ “BELE KUĆE”

U novom pismu Veliki šef danas je obavijestio učesnike koji takmičari su odabrani ove nedjelje.

ŠA IZBAČEN IZ "BELE KUĆE" / Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official
ŠA IZBAČEN IZ “BELE KUĆE” / Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official

ŠA IZBAČEN IZ “BELE KUĆE”

Reper Nenad Aleksić Ša nije zadovoljan što mora da napusti “Belu kuću”!

 Ove nedjelje će u kući odabranih – pored Milice i Terze, živjeti Bebica, Anđelo, Gačić, Đedović i Ša koje ste vi izabrali za najpažljivije takmičare – glasilo je pismo.

Ono što su svi prvo prokomentarisali jeste činjenica da će Ša cijele nedjelje biti odvojen od Mione Jovanović. A to mu je prošlog puta palo baš teško. 

Ša je sinoć tokom emisije priznao da ga izluđuje to što Stanislav Krofak konstantno gleda Mionu, pa je posumnjao da i su njih dvoje prije rijalitija sklopili dogovor. To ga tišti i smara, jer ni sam ne zna šta da misli i kako da se postavi. Ko zna, možda mu ovaj izlazak iz “Bele kuće” na neko vrijeme i pomogne da shvati da li je Miona ona prava za njega ili ne?

E sad, možda on najviše brine i zbog toga šta mogu da urade bivši partneri Miona i Stanislav? Jer Krofak više nije sa Majom Marinković, tako da do pomirenja između bivših može da dođe baš sada!

Čitajte Hypebih.ba

Pročitajte i: PAKLENI PLAN Maja postavila zamku Stanislavu! BRUTALNA OSVETA.

Maja Marinković Stanislav Krofak nekoliko puta su imali vrelu akciju u toaletu. I to nakon pisma njegove kćerke u kojem mu je predočila kako treba da se ponaša. 

Iako je javnost vidjela snimke njihovih intimnih odnosa, Krofak, koji ju je, kako Maja tvrdi, natjerao da ugasi kamere, naglašava da nisu bili intimni nakon čestitke koja je stigla od kćerke. 

Marinković je priznala sve o odnosima sa njim i šta ju je tjerao da radi.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS