calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno!

Maja otkrila uzrok raskida sa Stanislavom: Tipovao me zbog Mione! “Loži se na poznate ličnosti”

Objavio: RHT
27/05/2024 11:59 AM

Maja otkrila uzrok raskida

Starleta Maja Marinković poslije svog rođendana ne komunicira sa Stanislavom Krofakom, a od njihove veze više nema ništa!

Maja otkrila uzrok raskida / Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official
Maja otkrila uzrok raskida / Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Od kako je primio pismo od kćerke koja ga opominje za ponašanje, on se naglo ohladio od starlete. Sada kulira potpuno sam.

Maja otkrila uzrok raskida

– Shvatila sam da se Stanislav loži na poznate ličnosti. Znaš ti šta je Maja za njega… Ja opet ponizim sebe da bih uzdigla njega. On je bio jako pažljiv prema meni, ali sad nije isto više. Mislim da nije fer, stvarno prema meni ovog puta. Nisam srećna, nemamo perspektivu – rekla je Maja.

Ona je objasnila i kako gleda na njegovo promjenljivo raspoloženje.

– Mislim da je on mene tipovao, svjestan je da sam sa Mionom u lošim odnosima. Da bi pokazao Mioni sa kakvom ribom će on da se smuva. E tako smo mi stupili u odnos – objasnila je Maja.

– Ćutala sam i trpila neke stvari. Pokrivala sam ga i lagala, mislim da je samo tražio način da me ostavi. Ja trpim neke stvari, gledam samo klipove gdje gleda u Mionu, konstantno je odsutan – rekla je Maja.

– Stvarno mi je mnogo teško jer sam prema njemu bila iskrena, ali mislim da je on mene gledao kao trofej. Da li je to neki inat ili nešto drugo, ne znam. Od kad je stiglo pismo sve je krenuli nizbrdo. On je jako čudan. Priča da ima stav, ali ga nema. Laže da nema se*s, priča da nije rekao da je Miona krava, a jeste. Prema njemu sam bila nikad bolja – rekla je Maja.

Čitajte Hypebih.ba

Pročitajte i: STANISLAV: UVJERIO SAM SE DA NIJE NORMALNA! “Ne vidim budućnost pored nje”.

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS