calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Slučaj Metjua Perija: Jednom od doktora optuženih za smrt glumca zabranjena ljekarska praksa Majka Željka Joksimovića o sukobu sa Jovanom: To nije mogla da mi oprosti Turci oduševljeni Džekom: Uradio je nešto što nije uspjelo nikome prije njega “PONOSIM SE TIME ŠTO NE ZNAM TABLICU MNOŽENJA” Rijaliti učesnica šokirala izjavom, voditeljica nije mogla da ne reaguje! “ONI SKUPLJAJU MOJE OTPATKE, TO IM JE ZANAT” Maja Marinković o Stanislavu nakon raskida, pa potkačila bivše cimerke! ŠOK PAPARAZZO! Janjuš uhvaćen u centru Beograda, našao se sa MISTERIOZNOM PLAVUŠOM?! (VIDEO) GIBA OBJAVIO GOLU FOTKU PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO ŽENA! Snimao se dok je u kadi, a onda i u vešu, šok! (FOTO) UČESNICA RIJALITIJA VIŠE NE LIČI NA SEBE! Svi u šoku kada su je vidjeli, Maja Marinković se držala za glavu, SKANDAL! (FOTO) Tragedija u Tuzli: Žena smrtno stradala prilikom paljenja niskog rastinja FILIP POSLAO SKANDALOZNU PORUKU ALEKS I NJENOM MOMKU?! Car se ne smiruje, evo šta je uradio nakon što je ona objavila fotku sa novim izabranikom! (FOTO) Ove riječi Zorana Kalezića su slomile srce Silvane Armenulić ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Kome više smrde noge? Takmičenje u Gornjoj Višnjici! Ovo je bilo omiljeno Titovo jelo: Možete ga lako spremiti Život sa dvije žene: Elmedin priča Arnelu o životu na Zapadu! U Minhenu može očekivati OVO ŠKOLSKI PRIMJER BRUKANJA! Ovo je Anu Nikolić toliko srozalo da danima kuka! Rijaliti takmičarka SMOTALA POZNATOG FUDBALERA! Isplivali detalji tajne romanse

SKANDALOZNO OGLAŠAVANJE STANISLAVOVE KĆERKE: Nakon incidenta sa Majom ne zaustavlja se, odgovorila na brutalne prozivke

Objavio: RHT
26/05/2024 8:00 PM

Oglašavanje Stanislavove kćerke

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Tokom sinoćnjih nominacija u rijalitiju, Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera imali su jedan od najozbiljnijih okršaja u rijalitiju do sada, nakon što je on priznao da ima dobru komunikaciju sa Aneli Ahmić, s kojom je Maja na ratnoj nozi.

Maja je krenula da drami i divlja po imanju, a u jednom momentu je moralo da reaguje i obezbjeđenje, kako bi spriječilo ozbiljniji sukob i totalnu katastrofu.

Dok se svađala sa Stanislavom, Maja je ponavljala da su ipak imali seks, iako je kćerki obećao da toga više pred kamerama biti neće.

Kako Krofak ne zna da u toaletu postoje sigurnosne kamere, on je Marinkovićevu prisiljavao da ugasi kamere, te je sada ubijeđen da snimak njihovog odnosa ne postoji. 

Oglasila se Stanislavova kćerka

Photo: Printscreen Instagram/stanislav_pantera_krofak/Oglašavanje Stanislavove ćerke

Nakon ovog incidenta, oglasila se i Vanesa, Stanislavova kćerka, koja je objavila njegovu fotografiju uz emotikon srca, a potom je uslijedila poruka, koju je Vanesa morala da podijeli, ali ju je istovremeno i slatko nasmijala:

-E, sada je naje*ao… Neka mu je Bog u pomoći – glasila je poruka, koju je Vanesa podijelila.

– Hajde, p*čkice, ološu. Slino jedna nosata, iskompleksirana. Dođi, g*vance malo. Sad će sve u jezero, sad ćeš vidjeti – rekla je Maja.

– Nemojte da dirate stvari, nećete time ništa riješiti – rekao je Đedović.

– Boli me k*rac, ti mene da ponižavaš. Šta je mutavi? Jesi li me ponizio večeras? Imali smo s*ks dva puta, tjerao me je da isključujem kamere. Ko te j*be, g*vno. Nema tebi spavanja – rekla je Maja.

– Vidjećemo, da ti j*bem ja mamu. Da ti lupim 43 šamara, da te vratim u to selo. J*bem li ti ja mater klošarsku. Sad će da vidi rijaliti – rekla je Maja.

– Da sam htio da te uradim, ne bi te bilo – rekao je Krofak.

– G*vno jedno lažljivo. Voza me sve vrijeme. Rekao je da ga ona ne zanima. Pravi mene budalom, a imamo seksualne odnose svaki put – rekla je Marinkovićeva.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS