calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RASKRINKANA STANISLAVOVA AFERA: Proveo noć u hotelu sa Urošem? Žena i djevojčica (8) poginule u “sumnjivom” požaru: Druga djevojčica (10) u kritičnom stanju JANJUŠ ŠOKIRAO SVOJIM IZGLEDOM! Ne želi priznati šta je radio na licu, ali on ga je raskrinkao Još traje borba s vatrom iznad Tučepa i Podgore: “Turisti su bježali, ali ne zbog požara” PRETUČENA MATORA? Zabrinula sve svojom pojavom Dnevni horoskop za četvrtak, 1. avgust 2024: Pred Vodolijama je dan pun radosti, Rakovi da “povuku ručnu”, Strijelci pod stresom, a vi? “ODVRATNO JE TO ŠTO SI URADIO!” Ova djevojka je Desingerici sve SASULA U LICE! (VIDEO) Kako je Jelena PRIZNALA DA JE POKUŠALA SAMOU*ISTVO: Poslala je i jednu VAŽNU PORUKU! (VIDEO) PJEVAČ SE SRUŠIO NA BINI Pao na glavu, ljudi u šoku, nastao haos u Budvi! Uhapšen sarajevski reper Sajfer!? NIKO ME NEĆE VOLJETI KAO ON Pjevačici umro muž, ona godinama neutješna: Moj pokojni suprug… PREMINULA RIJALITI ZVIJEZDA KOJU SU SVI VOLJELI: Bivši cimeri se opraštaju od nje! Evropski san Sarajeva ostao upravo to – san: Spartak kaznio sve promašaje Makarska rivijera u plamenu: Počela evakuacija jednog grada Lijepa Šeherezada fatalna i kao plavuša: Berguzar Korel uživa na ljetovanju, fotografije u kupaćem oduzimaju dah STANIJA POKAZALA ŠTA ZNA! Starleta objavila snimak iz teretane, pa izazvala lavinu komentara! (VIDEO)

NOVI OKRŠAJ MILJANE I ZOLE! Polivaju se, bacaju stvari, Kulićeva jedva diše, obezbjeđenje hitno uletjelo

Objavio: RHT
25/05/2024 11:30 PM

Okršaj Miljane i Zole

Bivši partneri i učesnici rijalitija Elita Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola napravili su haos na imanju. Nakon što su pobacali stvari jedno drugom, Miljana je odlučila da ga poliva vodom.

Okršaj Miljane i Zole

Okršaj Miljane i Zole Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Za njima je sve vrijeme išlo i obezbjeđenje kako bi se uvjerili da neće doći do fizičkog obračuna, a Nišlijka je bivšem sve vrijeme prijetila i govorila mu je da treba da se drži podalje od nje.

Podsjećamo, par ne prestaje danima da pravi haos na imanju, pa je ovo samo jedan u nizu okršaja.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Oni su jučer napravili neviđeni karambol u “Eliti”, a potom su se uvečer ponovo posvađali u emisiji “Pitanja novinara”. Nakon emisije otišli su u pab, gdje se Zola preselio zbog nje i počeli da razgovaraju o incidentu, a Kulićeva je imala jasan zahtjev.

Okršaj Miljane i Zole

– Kaži majci da mi pošalje šminku i parfeme koje si mi slomio, jer hoću da učestvujem u emisijama i da pobjedim ili izađi odavde – rekla je Miljana.

– Ne mogu ni jedno, ni drugo. Ti meni pričaš danas nešto za šminku, ja ne znam da li sutra imam gaće da obučem. Ja nemam ništa više u životu, imam još ovaj sat, ako hoćeš i njega slomi i ja više ništa nemam – rekao je Zola.

– Mića mi kaže: “Stani, ne može više da izdrži” – dodao je Čolić.

 Ja sam izdržala mnogo veće terore ovdje, ti si smiješan za mene. Polomio si mi sve stvari – rekla je Miljana.

 Ja tebe ne mogu da gledam, čim te pogledam stvari su mi u glavi. 55.000 evra u stvarima – rekao je Zola.

– Ti si meni sinoć uništio 10.000 evra – rekla je Miljana.

Zola je odlučio da se odseli u pab i tamo spava, kako bi izbjegao sukobe sa Miljanom. Kulićeva je ostala u spavaćoj sobi. Međutim, kada su se ukućani uspavali, Kulićeva se, kako snimak pokazuje, uneredila, pa ustala, ne bi li sredila taj haos.

hypetv.rs/hypebih.ba/R.K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS