calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nevrijeme opustošilo Trebinje: Olujni vjetar lomio drveće, dizao crijepove… (FOTO) Kristijano Ronaldo EMOTIVNIJI nego ikad, a onda je progovorio i o budućnosti u dresu reprezentacije MIONA I ŠA U VRELOJ AKCIJI! Sve se treslo poslije njene svadbe sa bivšim dečkom! NISU MARILI ZA CIMERE POTRESNO GOSTOVANJE na Hype TV “Izrešetao mi je BRATA, a ON nosi PANCIR! Ko je u koga PUCAO?” Jeziv masakr u Duboni “Tijela su PREDUGO ležala svuda, a nemoćni roditelji kukali! Ulica je bila CRVENA OD KRVI”(VIDEO) Otkriveno šta su uradili Miona i Stanislav! TOTALNI HAOS DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JULI 2024: Ovan pobjeđuje protivnika, Vodolija rješava sve iz prošlosti Izdato upozorenja za brojne bh. regije zbog jakih pljuskova i grmljavine PREMINULA MARIJA OMAĐIO! Napustila nas je jedna od najljepših glumica svih vremena! NA RAČUNU NI 500 KM! Edita Aradinović na IVICI SUZA: “Nije mi ostalo ništa” Drama u Frankfurtu, Portugal poslije penala prošao hrabru Sloveniju Žene lude za ovom haljinom Meline Džinović KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO) “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke”

ANELI IZNIJELA ŠOKANTNE DETALJE O JAŠKU! Starleta nacrnila bivšeg, pa progovorila o njegovoj muškosti

Objavio: RHT
25/05/2024 5:00 PM

Aneli o NJEGOVOJ muškosti

Aneli Ahmić je oplela po bivšem dečku Marku Janjuševiću Janjušu! Starleta je istakla pred rijaliti učesnicima da joj se Jaško zgadio!

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official TV PINK
Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official TV PINK/Aneli o NJEGOVOJ muškosti

Naime, ona je istakla da bivši košarkaš želi da osvoji prvo mjesto u rijalitiju. Takođe, starleta tvrdi da on nije pravi muškarac, kao i da je iz dana u dan svaki njegov potez udaljava od njega.

Starleta je riješila da progovori iskreno o njihovoj romansi:

Postalo mi je odvratno, čovjek mi se zgadio. Oprala sam ga našim zadnjim odnosom, htio je na svaki način da me unakazi. Njemu su samo bitni plasmani, on sve vidi kroz novac. On danas razgovara sa mnom koji ću auto kupiti. Imam najgori mogući stav o njemu, mislim da je onaj dan kad je bila debata kad je Đedović rekao svoje mišljenje, ja sam došla u izolaciju i on je izašao ranije. Namjenski je došao kod mene – rekla je Aneli pa je dodala:

Starleta oplela po bivšem

On je govorio o tim plasmanima, svaki put me moli da spustim loptu, a on mene napada. Prije četiri mjeseca mi je govorio da su mu Anita i Anđelo konkurencija. Nema m od muškosti, samo misli na pare drugo mu nije važno. Barem sam bila iskrena, ne kajem se, ali sam ispala totalna budala – poručila je ona.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS