calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MNOGA IZNENAĐENJA ZA NOVU SEZONU! Saša Mirković se oglasio sa luksuzne jahte u Hrvatskoj pa najavio SPEKTAKL Đovani Bajramović: “Lukas pravi koncert na Marakani, želja mi je Arena pa da UMREM” Đovani Bajramović ekskluzivno za HYPE: Prve korake u muzici napravila sa njim, a danas je MEGA ZVIJEZDA! Evo o kojoj pjevačici je riječ MUP IZDAO SAOPŠTENJE: Srpski policajci od sutra u zajedničkim patrolama sa crnogorskim kolegama na primorju! OGLASILA SE KĆERKA STANISLAVA KROFAKA! Nakon vjenčanja u rijalitiju, ona poručila samo jedno Zemljotres pogodio Crnu Goru ŠOK! PALO POMIRENJE?! STANISLAV I MIONA SVE PRIZNALI! Sve je jasno, Ša ne može da se opravi! Najbolji regionalni meteorolog: Nedim Sladić otkrio šta nas očekuje u utorak ALEKSANDRA ZABRINULA SVE! Pokazala tablete koje pije! Donijela DRASTIČNU ODLUKU! Danima je planirala ovo! Oglasio se muftija beogradski: Terorista ne može biti vjernik, niti vjernik može biti terorista OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ:”Hype brod je spreman” “SVI ZNAMO KO JE ONA!” Bukti rat! Grofica URNISALA Ivu Grgurić (VIDEO) NEVIĐENI KARAMBOL U RIJALITIJU Učesnica nasrnula na cimera, pa napala obezbjeđenje, uslijedila hitna reakcija! OVI ZNAKOVI ĆE TEK U DRUGOM BRAKU DOŽIVJETI PRAVU LJUBAV: Tada će naučiti istinski da vole MIONA I STANISLAV PRVI PUT OČI U OČI NAKON SVEGA: Brutalno OPLELI po Ša, pa otkrili sve TAJNE iz njihove veze HYPE PAPARAZZO Jelena Tomašević NAPRAVILA KARAMBOL ISPRED KUĆE!? A onda se iz dvorišta pojavio Ivan Bosiljčić

MAJI MARINKOVIĆ PRIJETI HITNA DISKVALIFIKACIJA?! Ucjenjuje produkciju i krši pravila, evo šta sada planira da uradi

Objavio: RHT
24/05/2024 8:00 PM

Maji prijeti diskvalifikacija

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Maja Marinković u posljednje vrijeme puni novinske stupce zbog veze sa bivšim MMA borcem, Stanislavom Krofakom. Uprkos tome što su važili za jedan od najskladnijih parova “Elite”, od Vaskrsa njihov odnos krenuo je stranputicom. 

Nakon pisma koje je Krofakova maloljetna kćerka poslala na adresu Bijele kuće, prekorijevajući oca zbog činova intimnosti koje ima sa Marinkovićevom, njihov odnos je zahladnio, a česte su i svađe. 

Maji prijeti diskvalifikacija

Da li je Maju poljuljan odnos sa Stanislavom natjerao na ovako radikalan potez, ostaje nam da se pitamo. Naime, Maja je produkciji zaprijetila da će početi sa štrajkom! 

– Spavaću po cijeli dan, odgovoriću na pitanja kad mi se odgovara, radiću šta ja hoću. Baš me briga! – rekla je Maja.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Govore u šiframa

Podsjetimo, nakon što je sinoć pušten snimak u kom Stanislav Krofak i Maja Marinković govore u šiframa, njih dvoje su progovorili o njihovom odnosu. Maja nije bila riječita kada je pričala o svom dečku.

– Ne znam Ivana ja sam dobila amneziju, možda smo nešto drugo pričali ali za odnose ne – rekla je Maja.

– Ja nemam pojma šta smo pričali u trenutku, kad mi budete pokazali snimke odnosa ja ću da pričam – rekao je Stanislav.

– Moja rijaliti karijera je otišla u aut, ja se nisam naljutila na Stanislava zbog ovoga nego zbog nekih drugih stvari. Uopšte me više ništa ne interesuje, ja ne mogu uopšte da vjerujem šta on radi, ovo je blam – rekla je Maja.

– Je l’ u pravu Ša kad priča da se njih dvoje (Miona i Stanislav) brane? – pitala je Ivana.

– Šaki je za mnoge stvari u pravu, ali meni to nije interesna sfera, stvarno mi nisu zanimljivi – rekla je Maja.

– Pitajte nju što se naljutila, najprije čestitke, pa onda možda moji odgovori. Ja imam svoj stav i svoje mišljenje, ja imam svoj stav. Ja te rijaliti fore više neću da prihvatam, tu neko nešto da me pita i onda izlazim na klipovima – rekao je Stanislav.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS