calendar

Nedelja 23. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠVEDSKI MODEL Bavljenje prostitucijom u Hrvatskoj više neće biti protuzakonito EVO ZAŠTO JE FEĐI ŠTUKANU ZABRANJEN ULAZAK U SRBIJU! Uručena mu odluka SLIJEDI DISKVALIFIKACIJA MAJE MARINKOVIĆ?! Prekršila strogo pravilo! Nastavila po svom i nakon opomena ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan uživa na svom bazenu: Što me budiš, taman sam sanjao da sam na moru (VIDEO) BH. GLUMCU ZABRANJEN ULAZAK U SRBIJU! Biće deportovan u Sarajevo! Hitno se oglasio njegov advokat! Ispalili vatromet sa jahte i zapalili šumu: Uhapšeno 13 osoba UHAPŠEN GLUMAC FEĐA ŠTUKAN! Priveden na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” Lana Pudar osvojila medalju na Evropskom prvenstvu u Beogradu STRAVA I UŽAS U SOLINU Demolirali kuću! Mazali su se i sa krvlju i ljubili! ASMIN PONIZIO SITU Dajem 50 maraka… Opisao šta bi onaj ko hoće novac trebalo da uradi s njegovom bivšom svastikom! “Povećaj satnicu, skupljamo prijave” “DA LI SE OVO JAVNO ODRIČE KĆERKE!?” Aneli Ahmić u nervnom rastrojstvu: “Imam utisak da sam najgora na svijetu” Uhapšen vlasnik kompanije “Chogan”, brenda parfema kojeg su mnogi prodavali i u BiH! ZAPLIJENJENA IMOVINA VRIJEDNA 355 MILIONA USD Pogledajte kao je ljutiti navijač Srbije napao Piksija: “Pa čovječe, Slovenci nas j**u” OBEZBJEĐENJE REAGOVALO ZBOG STANIJE I ASMINA: SKANDAL, evo šta su uradili nepoznati muškarci!? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hoćemo li danas raditi ili će opet Fatima vježbati plivanje? (VIDEO) KO ĆE SE SVE OD UČESNIKA NAĆI U RIJALITIJU “IMANJE”?! Projekat koji kreće od 7. septembra, a broj prijavljenih je REKORDAN! (VIDEO)

Diskvalifikovani učesnik razvezao jezik o rijaliti učesnicima: Gadile su mi se djevojke dok su ovo radile!

Objavio: RHT
22/05/2024 11:55 PM

Diskvalifikovani takmičar razvezao jezik

Danijel Dujković Munjez nedavno je diskvalifikovan iz “Elite”, a sada je prvi put progovorio o stvarima za koje niko nije mogao ni da sluti da se dešavaju unutar zidina “Bijele kuće”.

Diskvalifikovani takmičar razvezao jezik/ Foto: printscreen

Munjez se prvo osvrnuo na to kako se osjeća nakon diskvalifikacije i da li misli da je nepravedno izbačen iz “Elite”.

– Nisam dobro iskreno, ali ne kukam. Mislio sam da će mi biti malo prijatnije od kako sam izašao i da će me sačekati neke stvari ali ja zapravo nisam ništa propustio. Bila mi je želja odmah da pojedem pljeskavicu i to sam uradio (smijeh), ali nakon toga sam odmah imao želju da se vratim unutra kod svoje djevojke – rekao je Danijel.

Bivši rijaliti učesnik je diskvalifikovan odlukom Velikog šefa, a ono što je sve zanimalo jeste da li se kaje zbog toga i na koji način će isplatiti kaznu od 50.000 eura.

Sljedeća sezona

– Još uvijek nisam ni sa kim razgovarao. Ali vjerujem da ću sjesti sa nekim od članova produkcije i riješiti sve to. Moguće da ću morati sljedeće sezone da uđem kako bi to odradio. Opet kažem nisam još ni sa kim razgovarao i nadam se da će sve proći kako treba. Znam da sam kriv i ne bježim od toga.

Foto: printscreen

Kao neko ko je proveo devet mjeseci u rijalitiju, imao je prilike da vidi ono što kamere nisu zabilježile. Munjez se prisjetio samo nekih od tih situacija, piše informer.rs

– Bilo je mnogo gadnih situacija, ali jedna koja će mi ostati urezana. Kako Sneža Kušadasi brije noge u krevetu, onako na suho bez ikakve kreme. Još veća gadost od te mi je što Aneli dopušta da je neko mislim na Janjuša gazi non stop. Ona mu preko svega prelazi i miri se sa njim. To je jedan bolestan odnos koji nema nikakvu percepciju – istakao je bivši rijaliti učesnik.

Kao i mnogi koje ponese slava, Munjez je priznao da bi ušao u “Elitu 8”. Ovaj put sa ciljem da zaradi, ali i da pokaže narodu svoje pravo lice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS