calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega

OPET HAOS U RIJALITIJU: MARINKOVIĆ nazvao KAČAVENDU babom: Najveća si tračara! “Gospodin lupeta…”

Objavio: RHT
17/05/2024 12:20 PM

OPET HAOS U RIJALITIJU

Netrpeljivost između Milene Kačavende i Ivana Marinkovića traje mjesecima, a pljuvanja i vrijeđanja su postala njihova svakodnevnica.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Međutim, Ivan je sada otišao korak dalje, pa osim što je Milenu nazvao babom, iako je starija samo tri godine od njega, nastavio je sa gnusnim uvredama.

OPET HAOS U RIJALITIJU

 Šta da kažem o ovoj ženi za koju sam rekao da liči na jednu staru učesnicu. Ona na svakom mjestu ima drugu priču. To je Milena, ona je najveća tračara, ne samo da prenosi tračeve, nego ona prenese i one polu tračeve, pa dodao još ponešto. Igra se gluhih telefona. Ona voli i da spletkari, a vidimo na svakom klipu da ona priča, a čisto da zna da je Anita najdirektnija osoba. A ne da laže petlja i mulja kao Kačavenda – dodao je Anđelo.

– Moram da se vratim na Marinkovića, on i ona njegova gospođa stalno dobacuju. Ovdje pojedini mijenjaju stavove, šunjaju se. Ovaj se okrenuo protiv mene, a ja ispala kriva kada je Janjuš napravio zajebanciju. Gospodin lupeta, ja znam šta je tračarenje, a te fore od ovog Anđela, mene to ne zanima. Oni komentarišu kako Kačavenda ima klipove, a ja jedina pričam ovdje. Sve što sam rekla, to mislim. Krivo mi je što Munja nije ovdje da prokomentariše to, pogotovo ovaj Marinković – dodala je Milena.

– Šta ti meni, ženo od 48 godina, ti gledaš ko gdje prolazi i ko šta radi. Najveća si tračara. Fanatik rijalitija si, glumiš Zoricu Marković koja je mag toga – vikao je Ivan obraćajući se Kačavendi.

– Ova pi*kurina nema o čemu da priča, pa se hvata za mene, njegova žena je pričala za Mićinu kćerku da je jalova. A kada se priča o njima, odmah skaču. S*ao si po njima, a sada ih kao braniš – rekla je Milena.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS